وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

“طرز تهیه فیله سالمون” شب عید

“طرز تهیه فیله سالمون” شب عید

“طرز تهیه فیله سالمون” برای شب عید به جای سبزی پلو با ماهی یک ایده ی غذایی نو محسوب می شود. همان خاصیت و البته با طعم بهتر برای شب عید امسال.

مواد لازم برای فیله سالمون:

  • فیله ماهی سالمون متوسط:6 عدد
  • سیر:4 تا 6 عدد
  • پیاز کوچک :1 عدد
  • فلفل دلمه:1 عدد
  • روغن زیتون :2 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو تازه :3 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده :به میزان لازم
  • فلفل سیاه و نمک :به میزان لازم
  • فلفل دلمه قرمز (و یا رب فلفل ... که من از رب آن استفاده میکنم )

 تهیه فیله سالمون

طرز تهیه فیله سالمون :

سیر ، پیاز ، فلفل دلمه ، آبلیمو ، زعفران ، نمک ، فلفل و روغن زیتون  را با هم مخلوط کنید و تکه های ماهی سالمون را در این سس بخوابانید.و چند ساعتی داخل یخچال قرار دهید تا ماهی ها مزه دار شوند.

40 دقیقه قبل از سرو غذا ، ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید و بعد حرارت فر را روی 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا به مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه ماهی ها بپزند.

فیله سالمون

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه فیله سالمون

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
طرز تهیه فیله سالمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع