قارچ سوخاری خانگی خوشمزه بدون پودر سوخاری
نیاز نیست قارچ سوخاری را همیشه با پودر سوخاری آماده کنید؛ رسپی های مخصوصی هم وجود دارد که میتوان با ترکیبی متفاوت این خوشمزه پرطرفدار را آماده کرد. برای تنوع هم که شده، این بار میخواهیم قارچ سوخاری را با دلستر آماده کنیم؛ با ما در این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی همراه شوید تا فرمول را بیاموزید.
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری با دلستر
مواد لازم | مقدار |
تخم مرغ | 1 عدد |
ادویهها (نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر پاپریکا، پودر آویشن، پودر سیر، پودر پیاز) | به مقدار لازم |
دلستر بدون طعم | 1/2 لیوان |
بکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
آرد گندم | نصف لیوان |
قارچ | 250 گرم |
روغن مایع سرخکردنی | به مقدار لازم |
طرز تهیه قارچ سوخاری با دلستر
- ابتدا تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و با همزن برقی به مدت کافی زده تا تخم مرغ ها از لختگی خارج شود و کف کند.
- به تخم مرغ آرد گندم، بیکینگ پودر و تمام ادویهها را اضافه کنید. با همزن برقی مجدداً تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا مایهای یکنواخت بدست آید.
- دلستر بدون طعم را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و مجدداً با همزن برقی تمام مواد را ترکیب کنید تا مخلوطی یکپارچه حاصل شود.
- قارچها را با آب سرد بشویید و روی حوله آشپزخانه بچینید تا کاملاً خشک شوند.
- قارچ ها را درون مایه سوخاری آماده شده داخل ظرف در دار بریزید را در یخچال قرار داده و به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
- یک ماهیتابه کوچک با دیوارههای بلند را گرم کنید و روغن مایع درون آن بریزید تا قارچ ها بتوانند داخل آن شناور شوند.
- قارچها را به صورت دانهدانه درون روغن داغ قرار داده و سرخ شوند.
- قارچ های سرخ شده را مدت کوتاهی روی دستمال بچینید تا روغن اضافه آن خارج شود.
- قارچ سوخاری رستورانی بدون ماست و پودر سوخاری شما آماده سرو است؛ نوش جان.