مواد لازم برای قیسی پلو
- روغن 3 قاشق سوپخوری
- قیسی یک فنجان
- نمک ، فلفل به مقدار دلخواه
- جوز هندی نصف قاشق چایخوری
- برنج 500 گرم
- گوشت 500گرم
- آب دو لیتر
- دارچین یک قاشق مرباخوری
- کره آب شده نیم فنجان
طرز تهیه قیسی پلو
گوشت را قطعه کرده آنرا با کره و کمی ادویه قدری سرخ کنید.
سپس به آن آب اضافه کنید تا خوب بپزد ، آنگاه قیسی را در کره سرخ کرده.
آنگاه برنج را که پخته اید موقع آبکش نصف آن را دیگ ریخته و گوشت پخته شده.
قیسی روی برنج ریخته و آنگاه بقیه برنج را روی آن ریخته و آنرا دم کنید.
آنگاه که دم کشید می توانید آنرا میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد قیسی پلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
قیسی پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .