مواد لازم برای ماهی با طعم زنجبیل
- 3 قاشق سوپ خوری:عسل
- 3 قاشق سوپ خوری:سس سویا
- 3 قاشق سوپ خوری:سرکه بالزامیک
- 1 قاشق چایخوری:ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
- 1 حبه:سیر له شده جهت مزه دار کردن
- 2 قاشق چای خوری:روغن زیتون
- 4 تکه (معادل 200 گرم):فیله ماهی
- نمک و فلفل جهت مزه دار کردن
- 1 قاشق سوپ خوری:روغن گیاهی
طرز تهیه ماهی با طعم زنجبیل
ابتدا فیله های ماهی را به اندازه های دلخواه خرد کرده و داخل یک کاسه بریزید.سپس بقیه مواد(به جز روغن گیاهی) را در ظرفی مخلوط کرده و روی ماهی بریزید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید، بعد از اینکه داغ شد ماهی ها را داخل آن خوب سرخ کنید.تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و سسی را که ماهی ها را داخل آن خوابانده بودید را بریزید و اجازه دهید کمی غلیظ شود.
ماهی های سرخ شده را در ظرف سرو بچینید و سس را روی آن بریزید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد ماهی با طعم زنجبیل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
ماهی با طعم زنجبیل را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .