وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “ماهی با طعم زنجبیل”

طرز تهیه “ماهی با طعم زنجبیل”

این ماهی زنجبیلی سرشار از طعم و مزه است، تلفیقی از طعم های شیرین و تند. 30 دقیقه زمان برای آماده سازی مواد نیاز دارید که 20 دقیقه از آن به خواباندن ماهی ها در مخلوطی از چاشنی ها اختصاص دارد.

 مواد لازم برای ماهی با طعم زنجبیل

  • 3 قاشق سوپ خوری:عسل
  • 3 قاشق سوپ خوری:سس سویا
  • 3 قاشق سوپ خوری:سرکه بالزامیک
  • 1 قاشق چایخوری:ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
  • 1 حبه:سیر له شده جهت مزه دار کردن
  • 2 قاشق چای خوری:روغن زیتون
  • 4 تکه (معادل 200 گرم):فیله ماهی
  • نمک و فلفل جهت مزه دار کردن
  • 1 قاشق سوپ خوری:روغن گیاهی
ماهی زنجبیلی

طرز تهیه ماهی با طعم زنجبیل

ابتدا فیله های ماهی را به اندازه های دلخواه خرد کرده و داخل یک کاسه بریزید.سپس بقیه مواد(به جز روغن گیاهی) را در ظرفی مخلوط کرده و روی ماهی بریزید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید، بعد از اینکه داغ شد ماهی ها را داخل آن خوب سرخ کنید.تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و سسی را که ماهی ها را داخل آن خوابانده بودید را بریزید و اجازه دهید کمی غلیظ شود.

ماهی های سرخ شده را در ظرف سرو بچینید و سس را روی آن بریزید و میل کنید.

 ماهی زنجبیلی

نکات تکمیلی در مورد ماهی با طعم زنجبیل

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
ماهی با طعم زنجبیل را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع