“مربای توت سفید” خانگی بسیار خوشمزه و مقوی می باشد و با رعایت نکات تهیه مربا توت سفید می توانید به خوبی آن را تهیه کنید.
طرز تهیه مربای توت سفید خانگی خوشمزه:
توت سفید یکی از میوه های خوشمزه ای است که دارای مواد معدنی فراوانی بوده و ویتامین های A، B و C را دارا می باشد. برای اینکه از خواص بیشمار این میوه استفاده کنید مربای توت سفید را تهیه کنید و در فصل پاییز و زمستان استفاده کنید.تهیه این مربا خوشمزه بسیار ساده و راحت است و همانند مربای سیب ، مربای توت فرنگی و بسیباری دیگری از طعم های مرباها ، لذیذ و خوش عطر است.
مواد لازم تهیه مربا توت سفید:
- توت سفید :1 کیلوگرم
- شکر :750 گرم
- آبلیمو :1 قاشق غذاخوری
- آب :2 پیمانه
- وانیل :1/2 قاشق غذاخوری
- زعفران حل شده :2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای توت سفید :
مرحله اول :
ابتدا توت ها را به خوبی پاک کنید و دم آنها را بگیرید و سپس به آرامی بشویید و وقتی به خوبی تمیز شد آنها را درون یک ظرف لعابی یا تفلونی ریخته و سپس شکر و آب را اضافه کنید و روی شعله متوسط قرار دهید تا بپزد.
مرحله دوم :
حدود 20 دقیقه بعد زعفران حل شده را به همراه مقداری وانیل اضافه کنید( می توانید به جای وانیل از مقداری دانه هل استفاده کنید) و اجازه دهید تا به خوبی بپزد و حدود 30 الی 60 دقیقه زمان لازم است تا به خوبی با حرارت کم بپزد.
مرحله سوم :
در دقایق انتهایی پخت مربا، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از 2 الی 3 دقیقه شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد شود.
مرحله چهارم :
بعد از اینکه مربا سرد شد آن را درون ظرف های شیشه ای ریخته و در جای خنک نگهداری کنید و در فصول پاییز و زمستان استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد مربای توت سفید
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .