مواد لازم برای مرغ بلوطی
- آرد ذرت :دو قاشق غذا خوری
- سوپ مرغ :دو سوم فنجان
- سس سویا :سه قاشق غذاخوری
- زنجبیل :نصف قاشق چای خوری
- سس فلفل :نصف قاشق چای خوری
- روغن نباتی :دو قاشق غذا خوری
- گوشت سینه مرغ :450 گرم
- فلفل سبز ، خرد شده :یک عدد
- شاه بلوط :240 گرم
- بادام هندی :دو سوم فنجان
طرز تهیه مرغ بلوطی
ابتدا سینه مرغ را تمیز کرده قسمت های اضافی و استخوان های آن را جدا کرده و خرد کنید.
تابه ای را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن را داخل آن بریزید و بعد از داغ شدن تکه های مرغ را سرخ کنید.
پیاز را خرد کرده و در باقی مانده روغن تفت دهید ، شاه بلوط و فلفل سبز را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید تا کمی بپزد.
آرد ذرت را با سوپ مرغ مخلوط کرده و زنجبیل ، سس سویا و سس فلفل را افزوده و با هم ترکیب کنید. مایه بدست آمده را داخل تابه حاوی پیاز بریزید و اجازه دهید بجوشد.
مرغ های پخته شده را اضافه کنید و اجازه دهید همه مواد کمی با هم بپزد. غذای آماده شده را در ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ بلوطی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
مرغ بلوطی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .