وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج”

طرز تهیه “مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج”

در ادامه مطلب طرز تهیه “مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج” را مشاهده کنید

مواد لازم برای مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج

  • برنج :1 پیمانه 
  • تخم مرغ :2 عدد بزرگ 
  • آرد :1 پیمانه آرد
  • فلفل پاپریکا :1/2 قاشق چای خوری 
  • مرغ :250 گرم 
  • نمک و فلفل :به میزان لازم 
  • روغن زیتون : 1/4 پیمانه روغن زیتون
  • شیر پرچرب :یک و نیم پیمانه 
  • پیاز :1 عدد کوچک پیاز
  • لوبیا سبز :350 گرم 
مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج

طرز تهیه مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج

ابتدا برنج را بشویید و بگذارید بپزد. سپس پیاز را در تابه ای سرخ کنید ، مقداری نمک و فلفل افزوده و لوبیا سبز را بریزید و اجازه دهید بپزد.

در این فاصله فیله ها را با کمی نمک و فلفل مزه دار کرده و کنار بگذارید . در یک بشقاب آرد و پاپریکا را مخلوط کنید و در ظرف دیگر تخم مرغ را بشکنید و هم بزنید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را داخل آن داغ کنید، سپس فیله ها را ابتدا در مخلوط آرد و پاپریکا بغلطانید و سپس به تخم مرغ آغشته کرده و دوباره با آرد و پاپریکا مخلوط کرده و در روغن سرخ کنید.

سپس مرغ های سرخ شده را در ظرف سرو قرار داده و مخلوط پیاز و لوبیا را کنار آن بریزید . برنج را هم بکشید و با سس سرو کنید.

برای درست کردن سس ، در باقی مانده روغنی که مرغ ها را سرخ کرده اید ، 1 قاشق چای خوری آرد را بریزید و هم بزنید تا طلایی شده و خامی آن گرفته شود.

در همین حین شیر را به تدریج افزوده و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد و غلیظ شود. در آخر کمی نمک و فلفل بریزید و در کنار مرغ سوخاری و لوبیاسبز و برنج بگذارید.

نکات تکمیلی در مورد مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع