مواد لازم برای مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج
- برنج :1 پیمانه
- تخم مرغ :2 عدد بزرگ
- آرد :1 پیمانه آرد
- فلفل پاپریکا :1/2 قاشق چای خوری
- مرغ :250 گرم
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- روغن زیتون : 1/4 پیمانه روغن زیتون
- شیر پرچرب :یک و نیم پیمانه
- پیاز :1 عدد کوچک پیاز
- لوبیا سبز :350 گرم
طرز تهیه مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج
ابتدا برنج را بشویید و بگذارید بپزد. سپس پیاز را در تابه ای سرخ کنید ، مقداری نمک و فلفل افزوده و لوبیا سبز را بریزید و اجازه دهید بپزد.
در این فاصله فیله ها را با کمی نمک و فلفل مزه دار کرده و کنار بگذارید . در یک بشقاب آرد و پاپریکا را مخلوط کنید و در ظرف دیگر تخم مرغ را بشکنید و هم بزنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را داخل آن داغ کنید، سپس فیله ها را ابتدا در مخلوط آرد و پاپریکا بغلطانید و سپس به تخم مرغ آغشته کرده و دوباره با آرد و پاپریکا مخلوط کرده و در روغن سرخ کنید.
سپس مرغ های سرخ شده را در ظرف سرو قرار داده و مخلوط پیاز و لوبیا را کنار آن بریزید . برنج را هم بکشید و با سس سرو کنید.
برای درست کردن سس ، در باقی مانده روغنی که مرغ ها را سرخ کرده اید ، 1 قاشق چای خوری آرد را بریزید و هم بزنید تا طلایی شده و خامی آن گرفته شود.
در همین حین شیر را به تدریج افزوده و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد و غلیظ شود. در آخر کمی نمک و فلفل بریزید و در کنار مرغ سوخاری و لوبیاسبز و برنج بگذارید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .