مواد لازم برای مرغ کنتاکی
- سینه و ران مرغ :از هر کدام 3 قطعه
- آرد سفید :یک لیوان
- شیرخشک :نصف لیوان
- تخم مرغ زده شده: 2 عدد
- آرد سوخاری :به مقدار لازم
- روغن برای سرخ کردن :به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ کنتاکی
ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل پخته و کنار بگذارید.
سپس آرد سفید و پودر شیر خشک را در یک کاسه مخلوط کرده و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
آرد سوخاری را هم در یک کاسه جداگانه بریزید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.
تکه های مرغ را ابتدا در مخلوط آرد و شیر خشک بغلطانید ، سپس در تخم مرغ فرو کرده و در آخر به آرد سوخاری آغشته کرده و داخل روغن داغ سرخ نمایید.
مرغ کنتاکی را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس کچاپ و سیب زمینی سرخ شده سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ کنتاکی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
مرغ کنتاکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .