وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “پاستای بادمجان با پنیر فتا”

طرز تهیه “پاستای بادمجان با پنیر فتا”

برای یک دورهمی لذت بخش طبخ “پاستای بادمجان با پنیر فتا” بسیار مناسب می باشد که طرز تهیه آن را می توانید در آشپزخانه پلاس وی مشاهده نمایید.

پاستای بادمجان با پنیر فتا

این روزها همه به دنبال خلق یک طعم و مزه جدید در منو غذاهایشان هستند که بتوانند نظر همه را به خود جلب کنند، پاستای بادمجان با پنیر فتا هم از این قائده مستثنا نیست.پاستای بادمجان با پنیر فتا یک غذای کاملا گیاهی است و برای کسانی که از خوردن بادمجان لذت میبرند گزینه مناسبی است.

 مواد لازم برای پاستای بادمجان با پنیر فتا

  • ماکارونی نواری یا فتوچینی:400 گرم
  • نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
  • بادمجان، نگینی خرد شده :نیم کیلوگرم
  • روغن زیتون :5 قاشق غذاخوری
  • پیاز قرمز متوسط، خلالی :1 عدد
  • سیر رنده شده :3 حبه
  • اسفناج :دو پیمانه
  • برگ نعنا خرد شده :5 تا 6 عدد
  • پنیر فتا، خرد شده :60 گرم
پاستای بادمجان

طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا

 مرحله اول:

ابتدا ماکارونی را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید.

مرحله دوم:

حالا بادمجان ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید ، تابه ای را روی حرارت قرار داده و بامجان ها را در 3 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید.

کمی نمک اضافه کرده و خوب هم بزنید ، بعد از این که بادمجان ها سرخ شدند ان را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم:

تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و بقیه روغن زیتون را داخل آن بریزید تا گرم شود، پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود، سیر را رنده کرده و با پیاز تفت دهید.

در ادامه اسفناج را خرد کرده و به تابه بیافزایید و تفت دهید ، حالا نعنای خرد شده و بادمجان ها را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کرده شعله را خاموش کنید.

مرحله چهارم:

در آخر پاستا را آبکش کرده و به مواد بالا اضافه کنید ، یک لیوان از آب پاستا را داخل آن بریزید، اجازه دهید مواد کمی با هم بپزد. پنیر خرد شده را افزوده  و مقداری فلفل روی آن بپاشید. 

پاستای بادمجان با پنیر فتا

نکات تکمیلی در مورد پاستای بادمجان با پنیر فتا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پاستای بادمجان با پنیر فتا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع