مواد لازم پورۀ کدو حلوایی
- کدو حلوایی شیرین:1 عدد
طرز تهیه پورۀ کدو حلوایی
ابتدا فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
کدو را به درازا برش دهید و هسته های داخل آن را با قاشق در بیاورید و برش های کدو را در سینی فر بچینید و به مدت 1 ساعت داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
بعد از نرم شدن کدو آنها را از فر خارج کنید تا سرد شوند و به راحتی بتوان داخل آن را با قاشق بتراشید و داخل غذا ساز بریزید تا به شکل پوره ای شود.
پارچه ی تمیزی را دولایه کنید و روی یک صافی که زیرش یک کاسه باشد قرار دهید.
و پوره ها را داخل پارچه بریزید تا به همان شکل روی پارچه به مدت 4 ساعت در یخچال بماند و کاملا آب اضافه آن گرفته شود.
پوره کدو بعد از چند ساعت آماده است و میتوانید آن را برای تزیین سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پوره کدو حلوایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 4 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پوره کدو حلوایی را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .