مواد لازم پولگوگی غذای کره ای bulgog
گوشت گوساله بدون استخوان:250 گرم
شکر:1.5 قاشق غذاخوری
سویا سس:3 ق غ
پیاز خلالی:1 عدد کوچک
سیر خیلی خرد شده:2 عدد
روغن کنجد:1 ق غ
فلفل سیاه :کمی
rice wine یا آب 1 ق غ
نمک یا نمک کنجد (sesame salt):یه ذره
دانه کنجد برای تزیین
برنج کته و کمی نرم
طرز تهیه پولگوگی غذای کره ای bulgog
اول گوشت را بسیار بسیار باریک برش دهید . سپس شکر را با یک قاشق آب یا طبق دستور اصلی در rice wine یا در هر نوع سرکه سفید حل کنید و به گوشتها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .حالا بقیه مواد را به گوشت ها اضافه کنید و بگذارید 1.5 تا 2 ساعت بماند(میتونید کمی کیوی رنده شده هم برای نرمتر شدن گوشت به این مخلوط اضافه کنید ) . در کباب پز یا فر یا ماهیتابه با حرارت ملایم آن را قرار دهید تا مغز پخت و کمی بریان شود
10 دقیقه بعد آماده است . این غذا باید آبدار باشد آن را خشک نکنید . با برنج گرم نوش جان کنید یا میتوانید با باگت میل کنید.
نکات
پولگوگی به معنی گوشت (gogi) کمی بریان(bul )
پولگوگی (bulgogi) یکی از غذاهای خیییلی معروف، محبوب و خوشمزه کره ایست .
نکات تکمیلی در مورد غذای کره ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
غذای کره ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .