مواد لازم پیتزای همبرگر و گوجه
روغن گیاهی 2 قاشق چایخوری
خمیر پیتزا 450 گرم
سس مارینارا ¾ پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده 1 پیمانه
گوجه فرنگی کوچک خرد شده 1 پیمانه
پیاز قرمز حلقه شده ½ یک پیاز متوسط
گوشت چرخ کرده 100 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه پیتزای همبرگر و گوجه
فر را با دمای 215 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. کف یک سینی فر را کمی روغن می مالیم.
روی یک سطح صاف کمی آرد می پاشیم و خمیر را روی آن کمی ورز می دهیم. با کمک وردنه خمیر را در ابعاد 40 در 30 سانتیمتر باز می کنیم. سپس آن را داخل سینی چرب شده پهن می کنیم.
سس را روی سطح خمیر به طور کاملاً یکدست پخش می کنیم به طوری که از اطراف یه اندازه 2 سانتیمتر خالی بماند. سپس روی آن پنیر، گوجه فرنگی و پیاز را می ریزیم. گوشت چرخ کرده را با کمی نمک و فلفل تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و آن را روی مواد پیتزا می ریزیم. سطح پیتزا را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
پیتزا را به مدت 20 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا کاملاً بپزد و پنیر آن آب شود.
نکات تکمیلی در مورد پیتزای همبرگر و گوجه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پیتزای همبرگر و گوجه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .