مواد لازم برای چای سبز ماچا با شیر گرم
- آب داغ :نصف پیمانه
- شیر گرم:نصف پیمانه
- چای ماچا:یک قاشق چای خوری
- شیرین کننده طبیعی :مثل عسل یا شیره درخت افرا (انتخابی)
طرز تهیه چای سبز ماچا با شیر گرم
برای درست کردن چای سبز ماچا ابتدا باید چای در یک کاسه مخصوص به نام چاوان بریزید و با یک مخلوط کن چوبی کوچک از جنس بامبو آن را بسابید.
البته با چنگال و یا آسیاب برقی نیز میتوان این کار را کرد.که البته این کار برای ژاپنی ها بسیار وقت گیر است .
ژاپنی ها برای خردکردن هر دانه ریز و درشت این چای ،وقت و انرژی زیادی میگذارند.که از زمان دم کشیدن و آماده شدن چای بیشتر طول می کشد.
بعد از پودر کردن ماچا ، چند قاشق آب داغی که جوش نباشد به آن اضافه می کنند و دوباره با مخلوط کن چوبی هم میزنند.
وقتی مقداری کف روی چای ایجاد شد و یک سری حباب های ریز و درشت روی آب نشست ،نشان دهنده ،آماده شدن چای سبز است.
چای را در لیوان موردنظرتان بریزید و شیر گرم را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. اگر بتوانید شیر را فرم دهید ،شبیه لاته معمولی میشود.
چای لاته را میتوانید با کمی عسل یا هر شیرین کننده طبیعی دیگر مزه دار کنید. که البته مزه واقعی آن بدون شیرینی است.
چای سبز ماچا
نکات تکمیلی در مورد چای سبز ماچا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
چای سبز ماچا را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .