وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “ژلاتو آفوگاتو” با بهترین دستور تهیه که تا به حال دیده اید

طرز تهیه “ژلاتو آفوگاتو” با بهترین دستور تهیه که تا به حال دیده اید

دسری سریع (اسپرسو گلاسه) و خوشمزه که مناسب تابستان است. “ژلاتو آفوگاتو” به معنی «بستنی غرق شده» است و این دسر ایتالیایی، در واقع یک اسکوپ بستنی شناور در یک فنجان اسپرسو است

مواد لازم ژلاتو آفوگاتو

  • اسپرسو :2 پیمانه
  • خامه فرم گرفته :½ پیمانه
  • بستنی وانیلی یا شکلاتی :4 اسکوپ
  • بیسکوییت برای سرو کردن :به میزان دلخواه

ژلاتو

طرز تهیه ژلاتو آفوگاتو

برای درست کردن این اسپرسو گلاسه 4 فنجان آماده کنید و در هر کدام یک اسکوپ بستنی بریزید

و روی آن نصف پیمانه اسپرسو اضافه کنید طوری که روی بستنی ها را بپوشاند .

در آخر روی فنجان ها را با بیسکویت خرد شده و  و خامه زده شده تزیین کنید .

ژلاتو آفوگاتو

نکات تکمیلی در مورد ژلاتو آفوگاتو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
ژلاتو آفوگاتو را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع