وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “کباب بختیاری” ناب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه “کباب بختیاری” ناب و بسیار خوشمزه

شما با مشاهده این مطلب به راحتی میتوانید یک “کباب بختیاری” خوشمزه را در منزل خود درست کنید. فیله گوشت قرمز و فیله مرغ را یک در میان به سیخ میزنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم میپزیم.

مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری :

  • سینه مرغ بدون استخوان :150 گرم
  • فیله گوساله یا گوسفند  150 گرم
  • فلفل دلمه ای سبز  : 1 عدد کوچک
  • پیاز :1عدد متوسط
  • زعفران دم کرده : 1 قاشق سوپخوری
  • آبلیموی تازه :1 قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون یا روغن مایع :2 قاشق
  • سس سویا :2 قاشق سوپخوری
  • کره آب شده یا کره نرم شده :1 قالب 25 گرمی
  • نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
کباب بختیاری

دستور پخت کباب بختیاری :

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه سس سویا ، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و روغن زیتون با گوشت قرمز مخلوط کنید و به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

گوشت سینه مرغ را هم با زعفران مخلوط کنید و به آن آب پیاز ، 2 قاشق روغن مایع زیتون ، و نمک و فلفل اضافه کنید و مثل گوشت در یخچال به مدت 12 تا 24 ساعت میگذاریم تا مزه دار شود.

پیاز و فلفل دلمه ای را خلال کنید و 4 ، 5 ساعت قبل از سیخ کشیدن مرغ و گوشت آنها را داخل مواد شان بریزید.

در نیم ساعت آخر هم آبلیمو را به مواد اضافه کنید و هنگام سیخ زدن گوشت ها مقداری نمک روی آنها بپاشید.

در سیخ هم یک در میان یک عدد فیله گوشت ، یک عدد فیله مرغ قرار دهید و بر روی آتش و یا در تابه کباب ها را آماده کنید. (حتما تابه را با کره چرب کنید)

پخت کباب بختیاری

نکات تکمیلی در مورد کباب بختیاری

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کباب بختیاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع