مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری :
- سینه مرغ بدون استخوان :150 گرم
- فیله گوساله یا گوسفند : 150 گرم
- فلفل دلمه ای سبز : 1 عدد کوچک
- پیاز :1عدد متوسط
- زعفران دم کرده : 1 قاشق سوپخوری
- آبلیموی تازه :1 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون یا روغن مایع :2 قاشق
- سس سویا :2 قاشق سوپخوری
- کره آب شده یا کره نرم شده :1 قالب 25 گرمی
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
دستور پخت کباب بختیاری :
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه سس سویا ، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و روغن زیتون با گوشت قرمز مخلوط کنید و به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
گوشت سینه مرغ را هم با زعفران مخلوط کنید و به آن آب پیاز ، 2 قاشق روغن مایع زیتون ، و نمک و فلفل اضافه کنید و مثل گوشت در یخچال به مدت 12 تا 24 ساعت میگذاریم تا مزه دار شود.
پیاز و فلفل دلمه ای را خلال کنید و 4 ، 5 ساعت قبل از سیخ کشیدن مرغ و گوشت آنها را داخل مواد شان بریزید.
در نیم ساعت آخر هم آبلیمو را به مواد اضافه کنید و هنگام سیخ زدن گوشت ها مقداری نمک روی آنها بپاشید.
در سیخ هم یک در میان یک عدد فیله گوشت ، یک عدد فیله مرغ قرار دهید و بر روی آتش و یا در تابه کباب ها را آماده کنید. (حتما تابه را با کره چرب کنید)
نکات تکمیلی در مورد کباب بختیاری
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کباب بختیاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .