مواد لازم برای کرم پرتقال و کدوحلوایی
- کدوحلوایی :500 گرم
- خامه صبحانه :300 گرم
- شکر:50 گرم
- ژله پرتقال :یک بسته
- هل :یک قاشق چای خوری
- آب جوش :250 میلی لیتر
- پوست پرتقال رنده شده در صورت تمایل :یک قاشق غذاخوری
- مربای هویج :300 گرم
- پودر ژلاتین :یک و نیم قاشق غذاخوری
- آب سرد :60 میلی لیتر
- بیسکویت کرم دار پرتقالی :300 گرم
طرز تهیه کرم پرتقال و کدوحلوایی
ابتدا یک بسته ژله پرتقال را داخل آب جوش بریزید و هم بزنید تا دانه های ژله خوب حل شود.
کدو حلوایی را پوست گرفته دانه های داخل آن را جدا کنید و خرد نمایید.
کره را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود، کدوهای خرد شده و هل را داخل تابه بریزید و سرخ کنید. ژله را به تابه اضافه نمایید و هم بزنید.
قالب را از قبل با مقداری روغن چرب کرده مواد تابه را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن داخل قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را ببندد.
لایه کرم پرتقال را طبق دستور تهیه آن درست کرده و روی لایه اول بریزید و دوباره داخل یخچال بگذارید تا ببندد
(این لایه اختیاری است و در صورت تمایل برای داشتن دسر سه لایه آن را تهیه کنید).
برای درست کردن لایه آخر پودر ژلاتین و آب سرد را در یک ظرف استیل بریزید و با حرارت غیر مستقیم آن را حل کنید.
بیستکوییت ها را خوب له کنید تا به شکل پودر شود.
خامه ، رنده پوست پرتقال، ژلاتین و پودر بیستکوییت را با هم مخلوط کرده روی لایه دوم بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
اگر دوست دارید ژله شیرین تری داشته باشید دو قاشق پودر شکر به لایه آخر اضافه کنید.
6 ساعت زمان دهید تا مواد دسر خوب بسته شود.
ژله را بعد از این زمان از یخچال خارج کرده در ظرف پذیرایی بکشید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد كرم پرتقال و کدو حلوایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
كرم پرتقال و کدو حلوایی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .