مواد لازم کرپ پیتزا
- تخم مرغ : پنج عدد
- قارچ : 20 عدد
- هویج : 3 عدد
- آرد : 1 لیوان
- پنیر پیتزا : 300 گرم
- فلفل دلمه :2 عدد متوسط
- شیر : 1 لیوان
- کالباس : 300 گرم
- سوسیس : 3 عدد
- روغن :3 قاشق غذاخوری
- نمک :1/3 قاشق چایخوری
طرز تهیه کرپ پیتزا
در یک ظرف آرد ، تخم مرغ ، شیر ، روغن و مقداری از نمک را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
یک ماهی تابه مستطیلی شکل انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و مقداری از مواد را داخل تابه بریزید تا سرخ شود.کرپ های آماده شده را روی دستمال های خیس بگذارید تا خنک شوند.
در تابه ای دیگر مقداری روغن بریزید و قارچ های خرد شده را تفت دهید. بعد از سرخ شدن قارچها ، آن را از تابه خارج کنید و هویج و فلفل دلمه ای را داخل آن بریزید و تفت دهید.
بعد از تفت فلفل و هویج ،سوسیس و کالباس را داخل آنها بریزید و کمی تفت دهید.قارچ های سرخ شده را به بقیه مواد تقت داده شده اضافه کنید.بعد از اینکه مواد سرد شدند به همراه پنیر پیتزا دورن کرپ های آماده شده بریزید و رول کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید.
نکات تکمیلی در مورد كرپ پيتزا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
كرپ پيتزا را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .