وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه کرپ پیتزا همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه کرپ پیتزا همراه با نکات تکمیلی

مناسب برای : 4 نفر است. زمان آماده سازی مواد : 15 - 20 دقیقه و زمان پخت : 10 - 15 دقیقه است.

مواد لازم کرپ پیتزا

  • تخم مرغ : پنج عدد
  • قارچ  : 20 عدد 
  • هویج : 3 عدد 
  • آرد : 1 لیوان 
  • پنیر پیتزا : 300 گرم
  • فلفل دلمه :2 عدد متوسط 
  • شیر : 1 لیوان 
  • کالباس : 300 گرم 
  • سوسیس : 3 عدد 
  • روغن :3 قاشق غذاخوری  
  • نمک :1/3 قاشق چایخوری 
کرپ

طرز تهیه کرپ پیتزا

در یک ظرف آرد ، تخم مرغ ، شیر ، روغن و مقداری از نمک را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

یک ماهی تابه مستطیلی شکل انتخاب کنید  و روی حرارت قرار دهید و مقداری از مواد را داخل تابه بریزید تا سرخ شود.کرپ های آماده شده را روی دستمال های خیس بگذارید تا خنک شوند.

 در تابه ای دیگر مقداری روغن بریزید و قارچ های خرد شده را تفت دهید. بعد از سرخ شدن قارچها  ، آن را از تابه خارج کنید و  هویج و فلفل دلمه ای را داخل آن بریزید و  تفت دهید.

بعد از تفت فلفل و هویج ،سوسیس و کالباس را داخل آنها بریزید و کمی تفت دهید.قارچ های سرخ شده  را به بقیه مواد تقت داده شده اضافه کنید.بعد از اینکه مواد سرد شدند به همراه پنیر پیتزا دورن کرپ های آماده شده بریزید و رول کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید.

کرپ پیتزا

نکات تکمیلی در مورد كرپ پيتزا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
كرپ پيتزا را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع