مواد لازم کوفته سوسیس
- سوسیس :450 گرم
- پنیر چدار رنده شده :4 پیمانه
- پودر سوخاری :3 پیمانه
- بکینگ پودر:4 قاشق چایخوری
- سس مایونز:1 پیمانه
- سس خردل :1 قاشق سوپ خوری
- کره آب شده :3 قاشق سوپ خوری
- نمک :کمی
- فلفل :خیلی کم
طرز تهیه کوفته سوسیس
ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
کره را در دمای محیط قرار دهید تا آب شود.
سوسیس ها را چرخ کرده و در کاسه ای بریزید.
کره آب شده ، پنیر رنده شده ، بکینگ پودر ، نمک و پودر سوخاری را افزوده و خوب مخلوط کرده و ورز دهید تا از حالت چسبندگی خارج شود.
به اندازه گردو از مواد بردارید و به آن ها شکل دهید، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کوفته ها را داخل آن بچینید.
سینی را برای 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کوفته ها خوب برشته و طلایی شود.
کوفته ها را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.
سس خردل و مایونز را مخلوط کرده و روی کوفته های سوسیس بریزید و سرو نمایید.
به جای استفاده از فر میتوانید کوفته ها را در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته سوسیس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کوفته سوسیس را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .