مواد لازم برای کیک زغال اخته و نارگیل
- روغن سبوس برنج:250 میلی لیتر
- تخم مرغ:3 عدد
- شکر پودر شده :225 گرم به علاوه مقداری اضافه تر برای سطح کیک
- عصاره وانیل :2 قاشق چای خوری
- آرد آماده کیک (دارای نمک و خمیرمایه):300 گرم
- پودر نارگیل:50 گرم
- شیر سویا:175 میلی لیتر
- زغال اخته :140 گرم به علاوه مقداری اضافه تر برای تزئین
کیک زغال اخته و نارگیل
طرز تهیه کیک زغال اخته و نارگیل
ابتدا شکر ، روغن ، تخم مرغ و وانیل را در کاسه ای بریزید و خوب مخلوط نمایید. آرد را با پودر نارگیل مخلوط کرده و مقداری از آن را به مواد اضافه کرده و هم بزنید .
سپس مقداری شیر سویا را بریزید و هم بزنید، به همین ترتیب مخلوط آرد و شیر سویا را یک در میان به مواد اضافه کرده و مخلوط نمایید تا خمیری یکدست و صاف درست شود.
قالب کیک را چرب کرده و نیمی از خمیر کیک را بریزید ، سپس ذغال اخته ها را روی خمیر بریزید و در آخر باقی مانده خمیر کیک را بریزید.
کیک را برای 60 الی 75 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید. روی کیک را با ذغال اخته و پودر شکر تزیین کرده و سرو نمایید.
کیک زغال اخته و نارگیل
نکات تکمیلی در مورد كيک زغال اخته و نارگيل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 15دقیقه میباشد .
كيک زغال اخته و نارگيل را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .