مواد لازم برای کیک شکلاتی با شکر قهوه ای
- نمک نصف قاشق چایخوری
- آرد 170 گرم
- بکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری
- تخم مرغ (به دمای محیط رسیده) 3 عدد
- پودر کاکائو مرغوب 50 گرم
- شکر قهوه ای 220 گرم
- کره 150 گرم
- شیر 160 میلی لیتر
- جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
- شکلات تلخ 100 گرم
طرز تهیه کیک شکلاتی با شکر قهوه ای
ابتدا فر را با دمای 180 درجه ساتیگراد گرم کنید.
یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و بگذارید به جوش بیاید. در یک کاسه بزرگ که تحمل گرما را داشته باشد شیر، شکر، کره،، پودرکاکائو و شکلات را بریزید و بگذارید روی قبلمه ی درحال جوش تا به روش بن ماری کره و شکلات ذوب شوند.
کاسه را از روی حرارت بردارید و با ویسک(همزن دستی) خوب هم بزنید و بگذارید به مدت پنج دقیقه خنک شوند.
تخم مرغ ها را اضافه کنید وباز هم خوب مخلوط کنید.
مواد خشک را الک کنید و به مخلوط قبلی بیفزایید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند نیازی به همزدن زیاد نیست.
مایع کیک را در قالبی که کاغذ انداخته اید و یا چرب کرده و آرد پاشی کرده اید بریزید و به مدت 45 تا 55 دقیقه در فر قرار بدهید. وقتی کیک پخت از فرخارج کنید و بعد از اینکه کمی خنک شد از قالب خارج کنید. تزیین یادتون نره .
نکات تکمیلی در مورد کیک شکلاتی با شکر قهوه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 55دقیقه میباشد .
کیک شکلاتی با شکر قهوه ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .