مواد لازم برای گواکامول کدو حلوایی
- 1.5 قاشق چایخوری: روغن زیتون
- یک پیمانه:کدوحلوایی نگینی خرد شده
- یک قاشق چایخوری:نمک
- دو عدد: آووکادو
- نصف پیمانه:پیاز خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری: آب لیموترش
- یک عدد: فلفل هالوپینو خرد شده
- ¼ پیمانه:گشنیز تازه خرد شده
- نصف پیمانه:تخم کدو حلوایی
- ¼ قاشق چایخوری:زیره سبز
- ¼ قاشق چایخوری: فلفل سیاه
طرز تهیه گواکامول کدو حلوایی
ابتدا پوست کدو حلوایی را بکنید دانه های آن را خارج کرده و نگینی خرد کنید. سپس با روغن زیتون و مقداری نمک تفت دهید تا سرخ و طلایی شوند.
در ادامه تابه را در فر بگذارید و با حرارت 375 درجه فارنهایت 5 دقیقه بپزید تا برشته شود. سپس کنار بگذارید تا کمی سرد گردد.
در این فاصله هسته آواکادو را بیرون آورده و دور بیندازید. سپس آداکادو را خرد کرده و با آب لیموترش، فلفل ، هالوپینو، پیاز خرد شده و کدو حلوایی سرخ شده مخلوط نمایید.
گواکامول کدو حلوایی را کمی با چنگال له کرده و در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد گواکامول
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
گواکامول را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .