وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “گواکامول” کدو حلوایی

طرز تهیه “گواکامول” کدو حلوایی

اسنک “گواکامول” حاوی فلفل تند هالوپینو است. این فلفل ها روغن اسیدی دارند و موجب سوزش دست و چشم می شوند. هنگام خرد کردن مراقب باشید دست خود را به چشم و صورتتان نزنید.

مواد لازم برای گواکامول کدو حلوایی

  • 1.5 قاشق چایخوری: روغن زیتون
  • یک پیمانه:کدوحلوایی نگینی خرد شده
  • یک قاشق چایخوری:نمک
  • دو عدد: آووکادو
  • نصف پیمانه:پیاز خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری: آب لیموترش
  • یک عدد: فلفل هالوپینو خرد شده
  • ¼ پیمانه:گشنیز تازه خرد شده
  • نصف پیمانه:تخم کدو حلوایی
  • ¼ قاشق چایخوری:زیره سبز
  • ¼ قاشق چایخوری: فلفل سیاه
گواکامول کدو حلوایی 

طرز تهیه گواکامول کدو حلوایی

 ابتدا پوست کدو حلوایی را بکنید دانه های آن را خارج کرده و نگینی خرد کنید. سپس با روغن زیتون و مقداری نمک تفت دهید تا سرخ و طلایی شوند.

در ادامه تابه را در فر بگذارید و با حرارت 375 درجه فارنهایت 5 دقیقه بپزید تا برشته شود. سپس کنار بگذارید تا کمی سرد گردد.

در این فاصله هسته آواکادو را بیرون آورده و دور بیندازید. سپس آداکادو را خرد کرده و با آب لیموترش، فلفل ، هالوپینو، پیاز خرد شده و کدو حلوایی سرخ شده مخلوط نمایید.

گواکامول کدو حلوایی را کمی با چنگال له کرده و در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.

گواکامول

نکات تکمیلی در مورد گواکامول

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
گواکامول را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع