مواد لازم عدس پلو لبنانی (Mudardara)
- عدس :2 پیمانه
- آب :5 پیمانه
- برنج :½1 پیمانه
- روغن مایع گیاهی :¼ پیمانه
- پیاز متوسط :4 عدد
- نمک:½ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه عدس پلو لبنانی (Mudardara)
عدس را نیم ساعت قبل از شروع کار شسته و با مقداری آب بپزید تا نرم شود، همچنین برنج را شسته و اجازه دهید خیس بخورد.
برنج را به همراه نمک ، روغن زیتون و آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، زمانی که آب آن کم شد عدس را افزوده و اجازه دهید آب برنج کاملا جمع شود.
سپس آن را دم کنید، در این فاصله پیاز را خلالی خرد کرده و با روغن خوب سرخ کنید تا کاراملی شود.
عدس پلو را در دیس بکشید و روی آن را با پیاز کاراملی تزیین کرده و در صورت تمایل با ماست میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد عدس پلو لبنانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
عدس پلو لبنانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .