وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

علائم اصلی التهاب مثانه در بارداری + نکات

علائم اصلی التهاب مثانه در بارداری + نکات

یکی از مشکلات رایج در بارداری عفونت یا التهاب مثانه می باشد که به آن سیستیت می گویند اما اگر علائم آن را بدانید می توانید سریعتر جلوگیری یا درمان کنید.

التهاب و عفونت مثانه در بارداری و آنچه باید بدانید

التهاب و عفونت مثانه در دوران بارداری برای خانم ها یک اتفاق رایج است که به آن سیستیت گفته می شود. این عفونت ها باید تحت کنترل قرار بگیرند؛ مخصوصاً این که کنترل آن ها در دوران بارداری بسیار حائز اهمیت است.

التهاب مثانه در دوران بارداری به دلیل وجود باکتری ای. کولی اتفاق می افتد. مکانیسم وجود این باکتری ها در زنان غیر باردار هم رخ می دهد اما به دلیل اینکه رحم در دوران بارداری بزرگتر می شود، در نتیجه مثانه نمی تواند مانند همیشه خوب عمل کند و تجمع ادرار بیشتر از حد طبیعی و بیش از دوران غیر بارداری است و این گونه خطر تجمع باکتری افزایش خواهد یافت.

سیستیت در حاملگی

درباره التهاب مثانه در خانم ها، بخش های قبلی پلاس وی و در مطالب " سیستیت، سخت ترین دردی که زنان تجربه میکنند " و " کدام خانم ها بیشتر دچار التهاب مثانه می شوند؟ " کامل توضیح دادیم و شما میتوانید به مراجعه به این دو مطلب اطلاعات لازم در این زمینه را کسب کنید، در ادامه به بحث التهاب مثانه در بارداری پرداخته ایم.

چرا باید از وجود باکتری ها در دوران بارداری آگاهی پیدا کنیم؟

علاوه بر تغییرات هورمونی و همچنین مشکلات ماهیچه های تناسلی، رفلاکس ادرار و مشکلات رحم در دوران بارداری رایج هستند و همه این ها خطر وجود باکتری و انتقال آن از مثانه به سمت کلیه را افزایش می دهند و وضعیتی به نام پیلونفریت را ایجاد می کنند. پیلونفریت یک عفونت شدیدتر از سیستیت می باشد که باعث سپسیس یا التهاب شدید می شود. بنابراین باید از وجود آن جلوگیری کرد.

التهاب مثانه در بارداری

علائم؛ التهاب مثانه در دوران بارداری چگونه تشخیص داده می شود؟

باید سعی کنید علائم مختلف را در نظر بگیرید تا در سریع ترین زمان ممکن این وضعیت را درمان کنید و از پیچیده شدن آن جلوگیری کنید. علائم آن شامل موارد زیر هستند:

  • درد یا سوزش هنگام ادرار
  • نیاز به ادرار مکرر
  • سختی در نگه داشتن ادرار
  • نیاز به ادرار کردن حتی زمانی که مثانه خالی است
  • احساس درد یا سنگینی در مثانه
  • وجود خون در ادرار

برای درمان این وضعیت حتماً با پزشک صحبت کنید. هرگز خودتان با تشخیص خود آنتی بیوتیک مصرف نکنید؛ مخصوصا اگر باردار هستید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع