وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

علت اصلی کف کردن روغن هنگام سرخ کردن+ راه حل

علت اصلی کف کردن روغن هنگام سرخ کردن+ راه حل

احتمالا شماهم تابه حال در هنگام استفاده از روغن متوجه دود کردن روغن شده اید و علت آن را نمی دانید ما به شما علت و راههای جلوگیری از دود کردن روغن را میگوییم.

علت کف کردن روغن هنگام سرخ کردن و راه حل آن

احتمالا برایتان پیش آمده است که در هنگام آشپزی و سرخ کردن مواد غذایی مانند کوکو و... روغنتان کف کند. علت بروز این مشکل در هنگام آشپزی چیست و چرا روغن مواد غذایی در هنگام سرخ کردن کف می کند؟ با این بخش از پلاس وی همراه شوید تا با علت کف کردن مواد غذایی در روغن آشنا شوید.

چرا روغن مواد غذایی در هنگام سرخ کردن کف می کند؟

  1. در سطح ماده غذایی مقداری رطوبت وجود دارد یا مواد شما آب انداخته است، به همین دلیل در تماس با روغن داغ کف کرده و می جوشد.
  2. علت کف کردن روغن زرده تخم مرغ موجود در مواد کوکو، کتلت و... است.
  3. مواد غذایی یکپارچه نبوده و در حین سرخ شدن جدا می شوند.
  4. نقطه دود روغن پایین است.

سرخ کردنی

بعضی عوامل که نقطه دود روغن را پایین می آورند، عبارتند از:

  • مخلوط کردن روغنهای گیاهی باهم
  • ورود ذرات خارجی در روغن
  • وجود نمک در روغن
  • حرارتی که روغن می بیند
  • تعداد دفعاتی که روغن حرارت داده شده است
  • مدت زمان حرارت
  • شرایط نگهداری روغن (بودن در معرض اکسیژن، نور و دما)

شیوه جلوگیری از کف کردن روغن

برای اینکه روغن موقع سرخ کردن مواد غذایی کف نکند و یا کمتر کف کند، نکات زیر را رعایت کنید:

روغن سرخ کردنی

  1. آب اولیه موادتان مانند کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی را گرفته و بعد با تخم مرغ و دیگر موارد مخلوط کنید.
  2. زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و فقط سفیده تخم مرغ را بریزید.
  3. حتی الامکان در تهیه غذاهایی چون غذاهایی مثل کتلت و فلافل از تخم مرغ استفاده نکنید.
  4. آب ماهی، سیب زمینی، مرغ و... به وسیله دستمال خشک کنید و مطمئن شوید که ماده غذایی پیش از اضافه شدن به روغن داغ تا حد امکان خشک شده باشند.
  5. هنگام سرخ کردن مواد غذیی یک قاشق چوبی داخل روغن قرار دهید.
  6. زمان سرخ کردن باید از بستن در ظرف دوری کنید زیرا موجب می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
  7. برای محو شدن کف حین سرخ کردن و هنگام کف کردن کمی ادویه مثل زردچوبه و یا پودر سیر داخل روغن بریزید.
  8. شعله را کم کنید.
  9. می توانید سطح ماده غذایی را با آرد بپوشانید.
  10. برای اضافه کردن ماده غذایی به روغن از یک انبر یا سبد مربوط به سرخ کن استفاده کنید و با دست خیس مواد غذایی را داخل روغن نریزید.

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع