وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

فرق میان رفتار پسر و دختر از نظر علمی

فرق میان رفتار پسر و دختر از نظر علمی

اکثر خانواده ها بر این باورند که در رفتار دختر ها و پسر ها تفاوت های اساسی وجود دارد، آنها باور دارند که در برخی کارها دختر ها با استعداد تر هستند و بالعکس.

چند تفاوت و فرق اصلی بچه دختر و پسر

بسیاری از خانواده ها باور دارند که تفاوت رفتاری زیادی بین فرزند دختر و پسر وجود دارد. مثلاً آن ها باور دارند که دختران سریع ‌تر حرف زدن را یاد می‌ گیرند و دلسوز تر از پسران هستند و بعضی دیگر عقیده دارند که پسران حساس‌تر هستند و نیاز به توجه بیشتری دارند. همه این نظرات نشان دهنده این است که بچه‌ های دختر و پسر تفاوت‌ های زیادی با یکدیگر دارند که در این قسمت از خانواده پلاس پلاس وی تعدادی از آنها را به شما معرفی می کنیم.

مهارت های اجتماعی

دختران در مورد مهارت های اجتماعی فهم و درک بهتری دارند. نسبت به ابراز احساسات دیگران حساس تر هستند. آن ها می توانند احساسات عمیق افراد را بخوانند و در اتفاقاتی که در بین اعضای خانواده رخ می دهد، درک بالاتری دارند. مطالعات نشان می‌ دهد که دختران بیشتر علاقمند به خواندن حالات روحی افراد از روی صورت شان هستند اما پسران دوست دارند که به حرکات فیزیکی افراد دقت کنند.

دختران یاد می‌ گیرند که چگونه احساسات افراد را متوجه شوند و خیلی هم در این کار مهارت دارند و از طرفی همدلی و درک بالاتری دارند؛ اما پسران سعی می کنند که به محیط اطراف بیشتر توجه کنند تا اینکه بخواهند حالات افراد مختلف را از روی صورت شان حدس بزنند. پسرها ذهن ساده‌‌ تری دارند و همیشه در حال پنهان کردن احساسات خود از دیگران هستند.

دختر بچه

ترجیح در استفاده از اسباب بازی

واقعیت این است که بچه ها خیلی اسباب بازی دخترانه و پسرانه را نمی شناسند و برایشان فرقی ندارد. تحقیقات نشان می‌ دهد که پسران هم عاشق بازی با عروسک ها هستند و این اتفاق کاملاً طبیعی است و نباید بچه را به خاطر این علاقه سرزنش کنید. دختران هم دوست دارند اسباب بازی های پسرانه مانند تراکتور داشته باشند و این فعالیت ها برای هیچ کدام از جنسیت ها نباید تفکیک شود. اگرچه که ممکن است به خاطر فشار جامعه اعضای خانواده و دوستان این علایق تغییر کند اما بهتر است که خانواده ها اجازه دهند تا بچه ها بازی‌ های مختلف را تجربه کنند و فهم و درک شان را در مورد این وسیله ها افزایش دهند.

صحبت کردن

بعضی از محققان به این نتیجه رسیده ند که پسران احتمالاً دیرتر از دختران به حرف زدن می‌ افتند. دخترها معمولاً دایره لغات گسترده‌ تری دارند و دوست دارند که وارد مکالمات و گفتگوهای طولانی شوند و قسمتی از مغز آن ها که مربوط به مکالمه و تکلم است؛ زودتر به کار می‌ افتد و سریع تر پیشرفت می‌ کند؛ بنابراین مهارت برقراری ارتباط در آنها سریع تر انجام می شود اما جنسیت نقش بسیار اندکی را در این باره ایفا می‌ کند و همه چیز بستگی به خود آن فرد، فرصت ها، محیط اطراف و نوع طبیعتش دارد و ممکن است که در دو محیط تربیتی متفاوت، یک پسر حتی زودتر از یک دختر صحبت کند.

نوزاد

فعالیت فیزیکی

پسران معمولاً از همان دورانی که داخل شکم مادر هستند، فعالیت بیشتری دارند و بیشتر تکان می خورند‌. این سطح بالای فعالیت بعد از تولد هم ادامه پیدا می کند. محققان به این نتیجه رسیده‌اند که احتمالاً پسران در دوران کودکی بیشتر به سراغ دویدن، پریدن، بالا رفتن از درخت یا توپ بازی می‌ روند؛ در حالی که دختران سعی می کنند بازی های ساکت‌تر و آرام‌تر را انتخاب کنند و بیشتر داخل خانه بازی کنند اما بهتر است که هر دو جنسیت همه انواع بازی ها را تجربه کنند و آن ها را از چیزی محدود نکنیم.

مهارت رفتن به دستشویی

دختران بین سن 22 تا 30 ماهگی یاد می گیرند که از توالت استفاده کنند که این موضوع برای پسران بین سه ماه تا یک سال بیشتر طول می کشد. به طور میانگین وقتی که صحبت از این تمرینات می شود، دختران معمولاً تا 33 ماهگی در این زمینه کاملا مستقل می‌ شوند اما ممکن است این موضوع برای پسران تا 37 ماهگی به طول بیانجامد؛ بنابراین اگر فرزند پسر دارید، حتماً باید بیشتر برایش پوشک عوض کنید.

دستشویی کودکان

گریه کردن

البته که همه بچه ها خیلی زیاد گریه می‌ کنند اما پسران در سن 6 ماهگی گریه های بیشتری نسبت به دختران دارند و در سن دوازده ماهگی واکنش آن ها نسبت به چیزهایی که دوست ندارند؛ بیشتر است.

معمولاً روحیه پسران بیشتر تغییر می‌ کند و نیاز به توجه بیشتری دارند و این موضوع از طریق تحقیقات هم به اثبات رسیده است و زودتر وارد درد و غم و ناراحتی می شوند و احتمال آسیب زدن پسران به خودشان بیشتر از دختران است.

احساسات قوی

در دوران کودکی پسران در مورد بازی هایشان احساسی تر و با انگیزه تر از دختران رفتار می کنند. آن ها عاشق برنده شدن هستند. خطر و ترس آن ها را به هیجان در می‌ آورد‌ که علت آن هم وجود تستوسترون است که تاثیر زیادی در ایجاد این رفتار دارد اما دختران پرخاشگری کم تری دارند و از لحاظ اجتماعی قدرت بیشتری نسبت به پسران دارند.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع