ترفندهای والدین موفق برای خواباندن کودکشان
هیچ چیز خسته کننده تر از این نیست که بچه ای از خوابیدن امتناع کند یا بدتر از آن، بچه ای که نمی تواند تمام شب بخوابد و لجبازی کند. فکر به چگونه خواباندن کودک در طول شب برای والدین به یک دغدغه تبدیل شده است و بسیاری از آن ها را دچار مشکل کرده است؛ به گونه ای که 8 ساعت خواب شبانه برای فرزندانشان تقریباً غیر ممکن به نظر می رسد؛ در صورتی که این میزان خواب برای همه آن ها لازم و ضروری است.
اگر شما هم با این مسئله دست و پنجه نرم می کنید، راهکار های این قسمت از پلاس وی را از دست ندهید.
فعالیت بدنی
داشتنِ فعالیت بدنی در فضای باز یک راه عالی برای خسته شدن کودک شما است. فقط این کار را خیلی نزدیک به زمان خواب شروع نکنید. کارشناسان توصیه می کنند حداقل یک ساعت بین فعالیت بدنی و خوابِ کودک زمان وجود داشته باشد.
کمک گرفتن از موسیقی
یک موسیقی با صدای پایین شاید خیلی جذاب نباشد؛ اما حس آرامش را به کودک تان انتقال می دهد و باعث می شود تا هر شب با شنیدن آن زود خوابش بگیرد
انجام کار مشترک
اگر شما اوقاتی را تنهایی با فرزند خود سپری کنید، او حس آرامش پیدا کرده و استرس روزانه اش از بین می رود و راحت می خوابد؛ به طور مثال در کنار هم پازل درست کنید.
ایجاد قوانین برای ساعت خواب
تمام لوازم الکترونیکی را خاموش کنید، دوش بگیرید، داستان یا لالایی بخوانید و همه این ها را هر شب انجام دهید تا ذهن او عادت کند که وقت خواب است.
انجام دادن یوگا
به فرزندان خود بیاموزید که چگونه به درستی تنفس کرده و بتوانند حرکات یوگا را انجام دهند تا احساس آرامش بیشتری داشته باشند و راحت تر هم بخوابند.
کنار گذاشتن لوازم الکترونیکی
رنگ آبی در لوازم الکترونیکی؛ ترشحِ هورمون ملاتونین را به هم می ریزد و خوابیدن را سخت می کند؛ پس سعی کنید که نور آبی گوشی موبایل تان را مسدود کنید یا این که آن ها را به طور کلی قبل از خواب از کودک خود دور نگهدارید.
به حداقل رساندن صداها
خانه را در سکوت نگه دارید؛ مثلاً نزدیک به تایم خواب ظرف نشویید یا صدای تلویزیون را بلند نکنید تا خانه در آرامش و سکوت باشد و کودک تان راحت بخوابد.
میان وعده قبل از خواب
استفاده از میان وعده قبل از خواب باعث می شود تا کودک دیگر گرسنه نبوده و خواب طولانی تری هم داشته باشد؛ البته از مصرفِ شیرین کننده های صنعتی قبل از خواب دوری کنید، زیرا به دندان های او آسیب وارد می کند.
مطلوب کردن هوای اتاق
تحقیقات نشان می دهند که خوابیدن در فضای خنک راحت تر است؛ پس سعی کنید که دمای اتاق را نسبتاً خنک نگه دارید؛ به گونه ای که کودک سردش نشود و از طرفی احساس گرما هم نکند.