وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

فسنجان | راز خوشرنگ شدن “فسنجان”

فسنجان | راز خوشرنگ شدن “فسنجان”

برای خوش طعم شدن و خوشرنگ شدن خورشت “فسنجان” فوت و فن هایی وجود دارد که آشپزان ماهر ایرانی آن را با اضافه کردن برخی مواد به خورشت به دست می آورند.

فوت و فن خوشمزه تر کردن خورشت فسنجان

برای خوش طعم کردن و خوشرنگ کردن خورشت فسنجان علاوه بر مواد لازمی که برای پخت این خورشت لازم است ، کافیست به اندازه مقدار مغز گردویی که در خورشت استفاده میکنید، یک سوم مغز پسته ی آسیاب شده بریزید تا طعم خورشتتان چندین برابر لذیذ تر شود.

خورشت فسنجان
 خوش رنگ شدن خورشت فسنجان

برای خوشرنگ تر شدن خورشت پیشنهاد میکنیم به اندازه میزان خورشت مثلا اگر برای چهار نفر خورشت تهیه کردید به اندازه دو عدد شکلات که باید تمام کاکائویی باشد را بعداز ریختن رب انار در خورشت بیندازید تا خوب با مواد مخلوط شوند و بگذارید خورشتتان خوب جا بیفتد.

شیرینی این شکلاتها می تواند در ملس کردن مزه ی این غذا نیز تاثیر داشته باشد.

شکلات های تخته ای موجود در قنادی ها هم به اندازه ی شکلات های بسته ای در خوشرنگ کردن خورشت فسنجان تاثیر گذار است.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع