مواد لازم فسنجان فندق
- پیاز رنده شده :2 عدد
- ران مرغ :4 عدد
- فندق آسیاب شده :1 پیمانه
- روغن زیتون :به میزان لازم
- رب انار :به میزان لازم
طرز تهیه فسنجان فندق :
قابلمه ای مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن زیتون داخلش بریزید تا داغ شود.
بعد پیاز را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.کمی زرد چوبه را هم به پیاز اضافه کنید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.
حرارت را کم کنید و فندق آسیاب شده را داخل پیاز تفت دهید و به مدت نیم ساعت مدام هم بزنید تا روغن فندق خارج شود.
سپس 4 پیمانه آب را به مواد اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.
بعد از به جوش آمدن آب خورشت ،در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا به مدت 2 تا 3 ساعت بپزند .در این فاصله خورشت را چند بار هم بزنید تا ته نگیرد.
ران مرغ شسته شده را هم داخل خورشت قرار دهید تا نیم پز شود. بعد از نیم پز شدن مرغ ، رب انار را هم به خورشت اضافه کنید و میزان ترشی آن را بچشید .
در قابلمه را ببندید و وقتی مرغ کاملا پخته شد و خورشت جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید.
اگر خورشت را شیرین می پسندید کمی شکر به آن اضافه کنید .
نکات تکمیلی در مورد فسنجان فندق
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
فسنجان فندق را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .