طرز تهیه کرم کاسترد خانگی مجلسی
کاسترد یکی از مواد غذایی آماده پخت می باشد که می توانید بدون پود کاسترد هم آن را تهیه کنید. اصولا کرم کاسترد مجلسی را با آب یا شیر تهیه کرده و با ژله و یا بیسکوئیت سرو می کنند. دستور تهیه و مواد لازم کرم کاسترد بسته به ذائقه شما تنوع زیادی دارد که در این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی، نوع ساده آن ارائه شده است.
مواد لازم کرم کاسترد ساده
مواد لازم | میزان لازم |
خامه | 55 میلی لیتر |
شیر | 570 میلی لیتر |
زرده تخم مرغ | 4 عدد |
پودر قند | 30 گرم |
نشاسته ذرت | 2 قاشق چایخوری |
عصاره وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه دسر کرم کاسترد بدون پودر کاسترد
مرحله اول :
برای تهیه کرم کاسترد ابتدا شیر را به همراه خامه و وانیل در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.
مرحله دوم :
زیر قابلمه را کم کنید و با کمک یک قاشق چوبی مداوم آن را هم بزنید تا مواد به جوش آید.
مرحله سوم :
در ظرف دیگری زرده تخم مرغ هایی که در مواد لازم کاسترد داشتیم، را به همراه نشاسته هم بزنید.
مرحله چهارم :
شکر را نیز به مواد اضافه کنید و با کمک همزن برقی مدام هم بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند.
مرحله پنجم :
ترکیبی که تهیه کرده اید را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ششم :
با کمک یک قاشق چوبی تمامی مواد را خوب هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد سپس کاسترد ها را در لیوان ریخته و در یخچال بگذارید پس از سرد شدن سرو کنید.