تحقیقات نشان می دهد که بی حوصلگی و افسردگی شما را فعال تر می کند !
به گزارش دیلی میل بی حوصلگی و افسردگی می تواند برای فرد و عملکرد او در برخی از موارد مفید واقع شود ؛ تحقیقات کامل و دقیقی که در دانشگاه واترلو انجام شد این مسئله را ثابت کرد.
این تحقیق پیشنهاد می دهد که احساس افسردگی و بی حوصلگی در حقیقت به برخی کمک می کند تا تمرکز کنند، زمانشان را برنامه ریزی کنند و کارهایی که ارجعیت دارند را انتخاب کنند ، در واقع محققان به این نتیجه رسیده اند که سرِ حوصله بودن ممکن است صرفه جویی در زمان و توانایی سازماندهی به امور را، در شما مختل کند اگرچه این موضوع در مورد افراد برون گرا صدق می کند ، در حالی که افراد درون گرا در زمان افسردگی همه چیز را متوقف می کنند.
عملکرد فرد در بی حوصلگی و افسردگی
تحقیقات جالب درباره فواید بیحوصلگی و افسردگی:
این تحقیق که توسط یک پروفسور در دانشگاه واترلو انجام شده است، اینکه چگونه 95 نفر با نیازها و استرس روزانه، براساس حال و هوایشان، کنار می آیند ، را بررسی می کند ، محققان بر روی واکنش های احساسی تمرکز کردند،حساسیت، قدرت و مدت زمان واکنش احساسیِ ما ،که به حال و هوای ما بستگی دارد.
این چیزها عامل های مشخصی هستند که بر روی عملکرد موثر تاثیر می گذارند. ( یا توانایی انجام کارها) آن ها گروه را از لحاظ واکنش های احساسی به دو گروه کوچکتر با واکنش بالا و واکنش پایین تقسیم کردند.
عملکردی تاثیرگذار در بی حوصلگی
توانایی افراد با واکنش بالا (برون گراها) در بی حوصلگی:
کسانی هستند که پاسخ های سریع ، قوی و پایدار دارند ؛ در حالی که افراد باواکنش پایین ، آرام ترهستند. در این تحقیق افراد برون گرا وقتی که بی حوصله بودند در امور اجرایی ، عملکرد بهتری داشتند در حالی که، افراد با واکنش پایین ، تاثیر مخالفی نشان دادند. توانایی های آن ها زمانی که بی حوصله بودند ، کم کم متوقف می شد.
عملکرد بهتر برون گراهای بی حوصله
نتیجه تحقیقات این است که افرادی وجود دارند که بی حوصلگی می تواند در حقیقت باعث شود بر توانایی های فکری تسلط پیدا کنند، که برای زندگی روزانه خیلی مهم است. محقق این تحقیق می گوید:ما می دانیم که واکنش های احساسی از فردی به فردی دیگر متفاوت است ، از سن خیلی پایین شکل می گیرد و این تفاوت های فردی روی سلامت ذهن در زمان پیشرفت های آینده ، تاثیر دارند.
ولی او هشدار می دهد:مردم نباید این نتیجه را تفسیر کنند چرا که این نتیجه در مورد همه ی افراد صدق نمیکند ؛ مانند اینکه بگویند پس خوب است که آدم ناگهان هیجان زده شود یا از کوره در برود و یا بدخلق باشد. تحقیقات بیشتری نیاز است که این ارتباطات را توضیح دهد. ولی تحقیقات نشان می دهد که افراد با واکنش بالا ، بیشتر احساسات منفی را تجربه می کنند.