بسیاری از مردم گمان می کنند که جیغ زدن مضر است، اما در علم روانشناسی جیغ زدن فوایدی مانند کاهش استرس و احساس آرامش را به همراه دارد.
فواید جیغ زدن:علم می گوید که ، فریاد زدن برای شما خوب است
دلایل زیادی برای فریاد زدن وجود دارد:عصبانیت، ترس و یا درد (یا شاید حضور در گروه راک ). برخی ممکن است بگویند که جیغ زدن مضر است، اما علم نظر دیگری دارد.در این بخش از نمناک درباره روش های صحیح جیغ زدن و فواید هر یک از این روش ها توضیحاتی ارائه کرده ایم پس با ما همراه شوید.
فواید و روش های درست جیغ زدن
فواید جیغ زدن "برای اولین بار در تاریخ روانشناسی، راهی برای دسترسی به احساسات، پنهان کردن، به شیوه ای امن و در نتیجه کاهش رنج انسان پیدا شده است این اولین اصل در علم روان درمانی است. "- دکتر آرتور جانوف.
روش های صحیح جیغ زدن و فواید هر یک از این روش ها
فواید جیغ زدن در علم روان درمانی
درمان اولیه: دکتر آرتور جانوف، اواخر دهه 1960 درمان اصلی را اختراع کرد این، یک عمل است که به بیمار اجازه می دهد تا احساسات سرکوب شده خود را از سر ضربه های گذشته به چالش بکشد و این احساسات را از بین ببرد. معمولا در اواخر کلاس های درمانی، دکتر جانوف بیماران شروع به جیغ زدن میکنند، البته از ابتدا از این شیوه استفاده نمیکرد، داستان یکی از بیماران او الهام بخش این روش درمانی بود.
فواید جیغ زدن در روانشناسی
چگونه شروع شد: "در طی یکی از جلسات درمانی بیمار او داستانی در مورد شخصی به نام Ortiz که در صحنه تئاتر لندن در حال اجرای یک نمایش بود تعریف کرد در حالی که پوشک و شیشه شیر در دست داشت. در طول نمایش، Ortiz ،با تمام وجود فریاد می زند:"مامان! بابا! مامان! پدر!در انتهای نمایش بالا می آورد، کیسه های پلاستیکی به سمت او پرتاب میشود، و مخاطبان از او رو برمیگردانند. " با این وجود، این انتهای داستان نیست ؛ دکتر جانوف گفت که بیمارش با این داستان کاملا شگفت زده شده بود و این موضوع باعث شد فکری نو به ذهن دکتر برسد."دکتر از بیمار خود خواست تا فریاد بزند مامان! بابا! بیمار از این موضوع طفره رفت و گفت که نمیتواند این کار را انجام دهد، چون به نظر عملی بچگانه بود اما دکتر پافشاری میکند و در نهایت، بیمار جیغ میزند بعد از شروع جیغ ها، بیمار با ناراحتی بر روی زمین می افتد تنفس او سریع و فشرده میشود . مدام پدر و مادر را فریاد میزند. او ظاهرا در حالت کما یا حالت هیپنوتیزم قرار گرفته است در انتها چنان فریادی میزند که دیوارهای دفتر میلرزد ؛ بیمار او بیان کرد:"من آن را انجام دادم! نمیدانم چطوری، اما می توانم احساسش کنم. "
جیغ زدن و کاهش استرس
تعمق عمیق تر:
دکتر جانوف بعد از مدتی سردرگمی تصمیم میگیرد، روش مشابه را روی بیمار دیگر اجرا کند ،تا به جواب یکسان برسد بیمار ،شروع به فریاد زدن میکند"مامان! بابا!" علائم تنگی نفس، گر گرفتن در بیمار مشاهده میشود و در آخر جیغ میزند. در انتها پزشک ،بیان میکند که بیمار او تغییر و به فرد دیگری تبدیل شده است ، به نظر آگاه تر شده است و بهتر خودش را درک میکند اگر چه هدف اولیه این تمرین خاص، این نبود که بیمار بتواند فریاد بزند، وقتی جلسات درمانی با این روش به پایان میرسید بیماران احساس رهایی، احساس آرامش، و کاهش استرس داشتند.
برخی از روش ها برای تمرین فریاد و جیغ زدن
اگر می خواهید آن را بر روی خودتان امتحان کنید، خواندن این بخش جالب نمناک را ادامه دهید!
روش های مفید برای تمرین فریاد و جیغ زدن
- گام 1: تنها بودن - تنها باش اگر در جایی زندگی می کنید که نمیتوانید تنها باشید، ممکن است ایده خوبی باشد که با خانواده یا هم اتاقی هایتان صحبت کنید و به آنها بگویید که چه کاری را میخواهید انجام دهید و مطمئن شوید که با موضوع مشکلی ندارند اگر شرایط خوب بود، به مرحله 2 بروید.
- گام 2:دراز بکشید- روی یک مات یوگا دراز بکشید و یک بالش زیر سرتان را بگذارید ، اگر یک تشک یوگا ندارید، می توانید از یک فرش یا حتی پتو نرم استفاده کنید.
- گام 3: فکر کنید - به چیزهایی که به شما آسیب رسانده یا عصبانی کرده فکر کنید این می تواند هر چیزی از دوران کودکی یا حتی چیزی که اخیرا اتفاق افتاده است و موجب ناراحتی و گریه شما شده باشد . شما حتی می توانید از روش بیماران دکتر جانوف استفاده کنید و "مامان! بابا! " را فریاد بزنید.
- گام 4: جیغ - هرگز چیزی را در دل نگه ندارید؛ با صدای بلند گریه و فریاد بزنید شما همچنین می توانید مشت های خود را روی زمین بکوبید، یا فقط دراز بکشید و از اعماق وجود فریاد بزنید پس از این، شما باید تنفس خود را به سرعت به حالت عادی و پایدار بازگردانید. شما باید احساس سبکی کنید، مانند اینکه باری از دوشتان برداشته شده اگر نه، شما همچنین می توانید این روش های دیگر را امتحان کنید.
آواز فریاد یکی از روش های جیغ زدن و فواید آن
آواز فریاد:
"آواز فریاد" اشاره به روش بسیاری از خوانندگان در گروه های راک دارد ، این روش را امتحان کنید از آن لذت خواهید برد، استرس کاهش میابد و حس خوبی به شما دست میدهد.
فواید آواز فریاد یکی از تمارین جیغ زدن
- گام 1 -به خودتان فشار وارد کنید تا صدای خشن داشته باشید.
- گام 2 -مثل مار شروع به هیس کردن کنید و مطمئن شوید که این کار را با دیافراگم (معده شما) تا زمانی که میتوانید انجام دهید.
- گام 3 - نفس عمیق بکشید و هوای بیشتری وارد ریه کنید و شروع به خواندن متن آهنگ کنید.
- گام 4 -سعی کنید نفس خود را با متن آهنگ هماهنگ کنید تا نفس کم نیارید .
- گام 5 -صدای خود را با فشار دادن ، هوا از گلویتان تحریف کنید، فقط مراقب باشید که به خود آسیب نزنید.
- مرحله 6 -تا جایی که میتوانید دهان خود را باز کنید و فریاد بزنید، هر چه دهان بازتر باشد، فریاد بلندتر میشود ، دهان باریکتر (و به احتمال زیاد به شکل "O" شکل میگیرد)، صدای پایین تری دارد .
- مرحله 7 -مثل خوانندگان راک شروع به فریاد زدن کنید ، فقط قبل از آواز خواندن آب بنوشید تا احساس تشنگی نکنید.
سریع ترین و ساده ترین روش برای تمرین جیغ زدن
جیغ زدن در بالش ساده ترین تمرین جیغ زدن
جیغ کشیدن در بالش:
چنگ زدن به بالش و فریاد به آن. این روش احتمالا سریع ترین و ساده ترین روش برای تمرین جیغ است فقط مطمئن شوید که راه برای نفس کشیدن داشته باشید.همیشه به یاد داشته باشید که اطمینان حاصل کنید در زمان تمرین هر یک از این روش های فریاد، هیچ وقت مزاحم کسی نخواهید شد.