مواد لازم برای فوندو پنیری مکزیکی
- گوجه فرنگی خرد شده :410 گرم
- پیاز خرد شده :2/3 پیمانه
- فلفل قرمز شیرین خرد شده:نصف پیمانه
- فلفل چیلی سبز خرد شده :110 گرم
- پنیر مونتری :3 پیمانه
- پنیر مکعبی خرد شده :3 پیمانه
- نان تست
- شیر
فوندو پنیری مکزیکی
طرز تهیه فوندو پنیری مکزیکی
داخل قابلمه ای مناسب، گوجه فرنگی را به همراه پیاز، فلفل کبابی و فلفل چیلی با هم مخلوط کنید. سپس روی آنها پنیر مونتری و پنیر سفید بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مواد به مدت 3 تا 4 ساعت با حرارت کم پخته شوند.اگر فونده سفت شد میتوانید کمی به آن شیر اضافه کنید تا رقیق تر شود.
فونده آماده شده را در کنار نان تست سرو کنید.
طرز تهیه فوندو پنیری مکزیکی
نکات تکمیلی در مورد فوندو پنیری
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
فوندو پنیری را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .