انقراض دایناسورها با برخورد شهاب سنگ به زمین
نابودی زمین در چند ثانیه و انقراض تمامی ساکنین کره خاکی عصر دایناسورها ، کلیپ کوتاهی که به صورت یک ایده ی بازسازی شده توسط بخش مستندات بی بی سی نیوز منتشر شد.
فرضیه برخورد سیارکی پر از گوگرد که حیات موجودات کره زمین را نابود کرد سالهاست مورد بررسی و مطالات دقیق قرار گرفته است .سیارکی کوچک که در مقایسه با زمین مثل یک دانه شن در مقابل یک توپ بولینگ بوده است توانست زندگی 150 میلیون ساله دایناسورها را به پایان برساند.
برخورد شهاب سنگ به زمین وانقراض دایناسورها
بخش مستند این شبکه خبری تحقیقات جدیدی را در رابطه با انقراض دایناسورها آغاز کرده است. به گزارش این بخش 66 میلیون سال پیش سیارکی که شهاب سنگ نیز گفته شده است در فاصله 24 مایلی از "یاکوتان پنینسولا" مکزیک به زمین برخورد کرد و حفره ای 111 * 20 مایل عمق ایجاد کرد. با این اتفاق 5.0×1023 ژول انرژی تقریبا برابر با 100000 گیگا تن تی ان تی انرژی آزاد شد .
این برخورد هوا رابا ابری از مه پوشاند ، صحنه ای که با فوران آتش فشان ایجاد می شود بعد از این پوشش به دلیل نرسیدن نور خورشید زمین دچار سرما و زمستانی جهانی شد ، تمام این حوادث دست به دست هم داد تا دایناسورها منقرض شوند.
در حقیقت دایناسورها تنها به دلیل برخورد سنگهای داغ به زمین ، پوشیده شدن آسمان از ابرو مه ، زمستان و یخبندان منقرض نشدند بلکه بر اساس اخرین اطلاعات علت اصلی انقراض این حیوانات نبود غذا و گرسنگی بود.