مواد لازم :
- فیله گوسفندی :300 گرم
- سس سویا:2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه نیم کوب :1 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون:نصف پیمانه
- پیاز ساطوری متوسط :2 عدد
- فلفل تازه :کبابی
درست کردن فیله کباب گوسفندی
دستور پخت :
ابتدا گوشت را به صورت تکه های مناسب خرد کنید بعد پیاز، سس سویا ، فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و گوشت ها را داخل آن بخوابانید.
این مواد را در ظرف شیشه ای در بسته بریزید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا حسابی طعم دار شوند.
بعد از طعم دار کردن گوشت ها آن را از یخچال بیرون بیاورید و پیازهای چسبیده را از آن جدا نماید و بعد به سیخ فلزی بکشید و با کمی فاصله روی منقل کباب بگذارید.
چند عدد فلفل تازه کبابی را هم جداگانه به سیخ کشیده و در کنار فیله ها کباب کنید.
در حین کباب کردن حرارت شعله منقل باید خیلی کم باشد تا کباب ها خشک نشود.
مدام سیخ ها را بچرخانید تا دو طرف آن هم همزمان بپزد.کباب ها باید آبدار باشند.
نکات تکمیلی در مورد فیله کباب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فیله کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .