وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

قارچ پلو | طرز تهیه “قارچ پلو”

قارچ پلو | طرز تهیه “قارچ پلو”

یکی از غذاهای برنجی بسیار خوشمزه و مفید برای سلامتی میتوان به “قارچ پلو” اشاره داشت که در این مطلب برای شما دستور تهیه این غذا را در نظر گرفته ایم.

مواد لازم قارچ پلو

  • قارچ تازه :نیم کیلو
  • برنج :دو نیم پیمانه
  • پیاز داغ :3 قاشق سوپخوری
  • کره :50 گرم
  • زرشک :نصف پیمانه
  • رب گوجه فرنگی :1 تا 2 قاشق سوپخوری
  • آبلیمو :1 تا 2 قاشق
  • ادویه پلویی :1 قاشق چایخوری
  • نمک :1 قاشق چایخوری
  • نان لواش :برای ته دیگ برنج

قارچ پلو

طرز تهیه قارچ پلو :

برنج را بشویید و با کمی آب و نمک به مدت چند ساعت خیس دهید.

یکی دو قاشق آبلیمو به  قارچ بزنید تا سیاه نشود بعد آن را در مقداری روغن سرخ کنید.

پیاز داغ را به قارچ سرخ شده اضافه کنید و کمی هم بزنید.سپس رب و زرشک و کمی نمک  را هم به آنها اضافه کنید تا سرخ شوند.

کره را هم در آخر به بقیه مواد  اضافه کنید.

ته قابلمه نان گذاشته و برنج و مخلوط قارچ را لایه به لایه داخل قابلمه بریزید و روی آن ادویه پلویی بپاشید و بر روی حرارت قرار دهید تا دم بکشد.

قارچ پلو

نکات تکمیلی در مورد قارچ پلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
قارچ پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع