مواد لازم:
- لازانیا :1 بسته
- گوشت چرخ کرده :200 گرم
- پنیر پیتزا :100 گرم
- پیاز:2 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم
- آبلیمو:2 تا 3 قاشق غذاخوری
لازانیا با گوشت
طرز تهیه:
پیازها را پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید. مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید تا داغ شود.
بعد پیازها را داخل آن تفت دهید. کمی بعد به آن مقداری زردچوبه بزنید و یک دقیقه ای تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد.
بعد گوشت چرخ کرده را داخل پیاز طلایی شده بریزید و کاملاً مخلوط کنید. مواد را هم بزنید تا آب گوشت کاملا کشیده شود و رنگ آن تغییر کند.
سپس رب گوجه فرنگی را همراه با مقداری نمک و فلفل و نیزآبلیمو به مایه گوشتی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رب نیز تفت بخورد.
ته فنجانی آب روی مواد بریزید و بگذارید مایه گوشتی بجوشد و به روغن بیفتد.
داخل ظرف نسبتاً بزرگی آب جوش درست کنید و به آن مقداری نمک ، زردچوبه و روغن مایع اضافه کنید.
بعد خمیر لازانیا را به مدت 8 الی 11 دقیقه داخل آب جوش قرار دهید و بگذارید تا بجوشد و نرم شود.
بعد از نرم شدن خمیر آب جوش را خالی کنید و بجای آن کم کم داخل ظرف آب سرد اضافه کنید و دور بریزید .
این کار را 2 تا 3 بار انجام دهید، تا آب روی لازانیا کاملا سرد شود و خمیر به هم نچسبد.
ظرفی که کمی دیواره داشته باشد انتخاب کنید و کف آن را کمی روغن بمالید و بعد یک لایه خمیر لازانیا کف ظرف بچینید و روی آن مایه گوشتی و پنیر پیتزای رنده شده بریزید.
دوباره ردیف بعدی یک لایه خمیر لازانیا و روی آن مایه گوشتی و پنیر پیتزا بریزید. این کار را تا تمام شدن خمیر لازانیا ادامه دهید.و روی آخرین لایه هم یک ورق خمیر لازانیا قرار دهید.
4 تا 5 قاشق غذاخوری آب، کف ظرف بریزید و درِ ظرف را بگذارید و یا روی آن را با فویل آلومینیمی بپوشانید.
فر را با حرارت 181 درجه سانتی گراد یا 351 درجه فانهایت تنظیم کنید و لازانیا را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
بعد از 15 دقیقه درِ ظرف را بردارید و 15 دقیقه دیگر در همان دما بگذارید تا روی لازانیا کمی برشته شود.
لازانیای آماده شده را با ظرف روی میز سرو قرار دهید و با کارد آن را برش بزنید.
پاستای ورقه ای با گوشت
نکات تکمیلی در مورد لازانیا با گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
لازانیا با گوشت را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .