مواد لازم لازانیای ریکوتا
- لازانیا :12 ورق
- پیاز (نگینی خرد شده):1 عدد
- روغن مایع :به مقدار لازم
- گوشتِ چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) :350 گرم
- سرکه :3 قاشق سوپخوری
- گوجه فرنگی (رنده شده) :4 پیمانه
- اسفناج (تفت داده شده) :250 گرم
- ریحان (درشت خردشده) :25 گرم
- نمک و فلفل سیاه (پودرشده) :به مقدار لازم
- پنیر ریکوتا (رنده شده) :300 گرم
- پنیر پارمزان (رنده شده) :100 گرم
- زرده تخم مرغ :1 عدد
- کره : به مقدار لازم
- پنیر موتزارلای ورقه ای :350 گرم
طرز تهیه لازانیای ریکوتا
ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، سپس پیاز را خرد کرده و سرخ نمایید.
در ادامه گوشت چرخ کرده را افزوده و با پیاز سرخ کنید، زمانی که گوشت و پیاز بخوبی سرخ شدند گوجه را رنده کرده و بریزید.
اجازه دهید گوجه شروع به جوش خوردن بکند، در این مرحله سرکه را بریزید و یک لیوان آب اضافه کنید .
شعله را زیاد کنید تا مواد جوش بخورد ، سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید گوشت پخته و سس غلیظ شود.
در این فاصله لازانیا را در مقداری آب جوش بجوشانید تا کمی نرم شود ، سپس آبکش کرده و کنار بگذارد تا خشک شود.
در نیمه های پخت سسٍ، ریحان و اسفناج خرد شده را بریزید و نمک و فلفل را اندازه کنید و به پخت ادامه دهید.
فر را روشن کرده و آن را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. قالب مورد نظرتان را با کره چرب کرده و کنار بگذارید.
کاسه ای بردارید و زرده تخم مرغ را به همراه نمک، فلفل، پنیرریکوتا و پنیر پارمزان مخلوط کنید.
کف قالب چرب شده را با چند ورق لازانیا بپوشانید، سپس یک لایه از مخلوط تخم مرغ و پنیر را بریزید و خوب صاف کنید.
در ادامه یک لایه از مایه گوشتی را افزوده و چند ورق پنیر موتزارلا بچینید ، لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود.
لایه آخر را با مخلوط ریکوتا و پنیر موتزالا به پایان برسانید، سپس روی قالب را با یک لایه فویل بپوشانید و برای 30 دقیقه در فر بپزید.
برای اینکه سطح لازانیا طلایی شود میتوانید بعد از نیم ساعت آن را از فر خارج کرده و فویل را بردارید و برای 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
بعد از اینکه لازانیا پخت و سطح آن طلایی شد از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود ، سپس برش زده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد لازانیای ریکوتا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
لازانیای ریکوتا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .