وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

لیته میوه | طرز تهیه “لیته میوه”

لیته میوه | طرز تهیه “لیته میوه”

لیته میوه از جمله چاشنی های غذایی است که کمی ناشناخته است. در این بخش آموزش “لیته میوه” را برای شما در نظر گرفته ایم.

مواد لازم  لیته میوه

  • آلو سیاه : 5 عدد (250 گرم)
  • سیب گلاب: 5 عدد (250 گرم)
  • گلابی : 1 عدد (250 گرم)
  • هلو :2 عدد (250 گرم)
  • شلیل :2 عدد (250 گرم)
  • زردآلو :5 عدد (250 گرم)
  • سیر ( کوبیده شده ) :5 حبه (25 گرم)
  • فلفل سیاه (پودر شده) :به مقدار لازم
  • سیاه دانه :1 قاشق سوپخوری (6 گرم)
  • شکر : 3/1 پیمانه (50 گرم)
  • نمک : 1 قاشق سوپخوری (14 گرم)
  • سرکه : به مقدار لازم

لیته میوه

روش تهیه  لیته میوه

تک تک میوه ها را بشویید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته و خشک شود.
بعد از خشک شدن میوه ها  پوست و هسته آنها را بگیرد و همه میوه ها را در غذاساز بریزید تا خرد شوند و حالت پوره ای پیدا کنند.
به میوه های له شده نمک ، شکر ، سیر ، فلفل سیاه و شاه دانه را اضافه کنید و در ظرف یا شیشه تمیز و خشک بریزید و روی آن سرکه بریزید تا پر شود.
در شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگه دارید. تا به مدت 2 هفته ترشی لیته آماده شود. 
لیته میوه

نکات تکمیلی در مورد لیته میوه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع