مواد لازم لیته میوه
- آلو سیاه : 5 عدد (250 گرم)
- سیب گلاب: 5 عدد (250 گرم)
- گلابی : 1 عدد (250 گرم)
- هلو :2 عدد (250 گرم)
- شلیل :2 عدد (250 گرم)
- زردآلو :5 عدد (250 گرم)
- سیر ( کوبیده شده ) :5 حبه (25 گرم)
- فلفل سیاه (پودر شده) :به مقدار لازم
- سیاه دانه :1 قاشق سوپخوری (6 گرم)
- شکر : 3/1 پیمانه (50 گرم)
- نمک : 1 قاشق سوپخوری (14 گرم)
- سرکه : به مقدار لازم
روش تهیه لیته میوه
تک تک میوه ها را بشویید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته و خشک شود.
بعد از خشک شدن میوه ها پوست و هسته آنها را بگیرد و همه میوه ها را در غذاساز بریزید تا خرد شوند و حالت پوره ای پیدا کنند.
به میوه های له شده نمک ، شکر ، سیر ، فلفل سیاه و شاه دانه را اضافه کنید و در ظرف یا شیشه تمیز و خشک بریزید و روی آن سرکه بریزید تا پر شود.
در شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگه دارید. تا به مدت 2 هفته ترشی لیته آماده شود.
نکات تکمیلی در مورد لیته میوه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .