فوت و فن تهیه مارمالاد آلبالو
مارمالاد به معنی کنسرو قابل نگهداری است که از میوه تهیه می شود.این واژه اسپانیایی برای اولین بار در سال 1480 میلادی در واژه نامهٔ کشور انگلستان نهاده شد.مارمالاد انواع مختلف دارد مانند مارمالاد گلابی ، مارمالاد انجیر ، مارمالاد سیب و مارمالاد آلبالو که طعم و عطر بسیار جذابی دارد.مارمالاد را بر روی نان یا بیسکویت می کشند و به عنوان صبحانه یا میان وعده بکار می رود.
مواد لازم مارمالاد آلبالو
- آلبالو:3 کیلوگرم
- ژلاتین :3 ورق
- شکر:یک و نیم تا دو کیلوگرم
مارمالاد آلبالو
طرز تهیه مارمالاد آلبالو
مرحله اول:
برای درست کردن مارمالاد آلبالو ابتدا آلبالو ها را تمیز کنید و دم آن را بگیرید و بشویید. سپس هسته وسط آن را در بیاورید و کمی له کنید.
مرحله دوم:
شکر را لابه لای آلبالو ها بریزید و اجازه دهید تا 2 الی 3 ساعت آلبالوها در شکر بماند تا شکر حل شود و آلبالو ها کمی آب بیندازند.
مرحله سوم:
بعد آلبالوها را در یک قابلمه لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. در حین جوشیدن کمی هم آلبالو ها را هم بزنید تا سفت شوند.
حتما کف هایی که روی آلبالو ها می نشیند را با قاشق بیرون بیاورید.
مرحله نهایی:
در پایان پخت ژلاتین را هم با کمی آب جوش حل کنید و داخل مارمالاد بریزید تا یکی دو جوش بزند. بعد حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا مارمالاد کمی خنک شود.
سپس در شیشه های خشک و تمیز ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.
مارمالاد آلبالو با رنگ دلفریب و طعم دلچسب
میزان کالری موجود در مارمالاد آلبالو
- کالری موجود در یک کاسه ماست خوری از مارمالاد آلبالو تقریبا 600 کیلو می باشد.
- کالری موجود در یک قاشق مرباخوری از مارمالاد آلبالو تقریبا 30 کیلو می باشد.
نکات تکمیلی در مورد مارمالاد آلبالو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
مارمالاد آلبالو را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 30 نفر مناسب میباشد .