وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

مرغ زنجبیلی | طرز تهیه “مرغ زنجبیلی” با بادام

مرغ زنجبیلی | طرز تهیه “مرغ زنجبیلی” با بادام

با “مرغ زنجبیلی” با بادام می توانید یک وعده سبک و رژیمی داشته باشید و از طعم مرغ در پودر گشنیز و ترشی انبه لذت ببرید.

مواد لازم مرغ زنجبیلی با بادام

  • سینه مرغ :2 عدد (800 گرم)
  • ترشی انبه :½ پیمانه
  • بادام :¼ پیمانه
  • آب مرغ:¼ پیمانه
  • زنجبیل تازه :¼ پیمانه
  • پودر فلفل سیاه :  ¼ قاشق مرباخوری
  • پیازچه بزرگ :4 عدد (6 عدد کوچک)
  • روغن مایع :2 قاشق غذاخوری
  • سرکه انگور :2 قاشق مرباخوری
  • پودر گشنیز :2 قاشق مرباخوری
  • سیر رنده شده :1 قاشق مرباخوری
  • زنجبیل تازه آسیاب شده :1 قاشق مرباخوری
  • نمک:1 قاشق چایخوری

مرغ زنجبیلی

طرز تهیه مرغ زنجبیلی با بادام

ابتدا سینه مرغ را به شکل نوارهای باریک خرد کرده و استخوان و پوست آن را جدا کنید.

نمک ، فلفل ، سرکه ، یک ق روغن زیتون ، زنجبیلآسیاب شده و پودر گشنیز را روی مرغ های خرد شده بریزید و مخلوط کنید و کنار بگذارید تا مزه دار شود.

در این فاصله پیازچه و زنجبیل را خرد کرده و با بقیه روغن زیتون تفت دهید، سپس مرغ های مزه دار شده را افزوده و تا جایی که کاملا پخته شود تفت دهید.

در آخر انبه خرد شده را با سیر رنده شده و آب مرغ مخلوط کرده و داخل تابه بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید تا جا بیافتد.

خوراک مرغ زنجبیلی را در ظرف پذیرایی بکشید و بادام ها را کمی تفت داده و روی آن بریزید و سرو نمایید.

مرغ زنجبیلی با بادام

نکات تکمیلی در مورد مرغ زنجبیلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
مرغ زنجبیلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع