مواد لازم برای مرغ سلطانی
- مرغ کامل :یک و نیم کیلویی
- گوجه فرنگی:یک عدد
- ماست :2 قاشق چایخوری
- مخلوط سیر، زنجبیل تازه، فلفل قرمز چیلی :یک قاشق سوپخوری
- مجموع پودر گشنیز، زردچوبه، گرام ماسالا و زیره سبز :یک قاشق سوپخوری
- نمک :2 قاشق چایخوری
- لیمو ترش :2 عدد
- سیب زمینی سرخ شده :700 گرم
طرز تهیه مرغ سلطانی
در ابتدا سیر، زنجبیل تازه و فلفل قرمز را رنده کنید تا به اندازه یک قاشق سوپخوری پر شوند.
گوجه فرنگی را با رنده ریز، رنده کنید و یا داخل میکسر به شکل پوره در بیاورید.
بعد از آماده کردن چاشنی ها ، به سراغ مرغ میرویم و با چاقو چند برش روی بافت زیر استخوان ران مرغ ایجاد میکنیم.
داخل و روی مرغ را حسابی به چاشنی ها ، ادویه ها و یک قاشق سوپ خوری پوره گوجه فرنگی گفته شده آغشته میکنیم ، تا خوب به خورد آن برود.
سپس مرغ را چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کاملا طعم دار شوند.(برای خوش طعم تر شدن مرغ، بهتر است یک شب در یخچال نگهداری شود)
زمان پخت ،فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا چند دقیقه ای گرم شود.
2 عدد لیمو ترش را برش بزنید و داخل شکم مرغ قرار دهید.
بعد از گرم شدن فر، مرغ را درون سینی فر قرار دهید و روی آن دو پیمانه آب مرغ و اگر در دسترس نبود آب معمولی بریزید و به مدت یک ساعت و بیست دقیقه در طبقه پایین فر قرار دهید.
وقتی پخت مرغ کامل شد،تکه های سیاه و سوخته روی آن را با دقت و آرامی بردارید تا مرغ زیباتر نشان دهد.
مرغ سلطانی پخته و آماده شده را در کنار سیب زمینی سرخ شده و آب مرغ در ظرف مورد نظرتان بچینید و با برگهای گشنیز و جعفری به زیبایی تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ سلطانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 20دقیقه میباشد .
مرغ سلطانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .