پلاس وی
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

معرفی سبک ترین گوشی های شیائومی

معرفی سبک ترین گوشی های شیائومی

سبک‌ترین گوشی‌های شیائومی موجود در بازار کدام‌اند؟ در این مقاله علاوه بر شناخت گوشی‌های سبک وزن شیائومی، با مشخصات آن‌ها نیز آشنا خواهید شد.

با وجود اینکه سهم زیادی از گوشی‌های قدرتمند بازار در دست شرکت محبوب شیائومی بوده اما یکی از چیزهایی که باعث آزار بخش نه‌چندان کوچکی از جامعه کاربران شده، وزن بسیار زیاد آن‌ها است. شیائومی گوشی‌های مخصوص بازی و پرچمدارکش زیادی دارد اما با خرید هر کدام از این گوشی‌ها باید با وزن سنگین آن‌ها کنار بیایید؛ اما اگر نتوانستید خود را راضی کنید بهتر است نگاهی به لیست آماده‌شده ما بیندازید.

در لیست زیر، گوشی‌هایی معرفی شده‌اند که تمامی انتظارات شما از جمله روان بودن، قدرت بالا و کیفیت ساخت مناسب را براورده می‌کنند و در عین حال وزن بسیار مناسبی نیز دارند.

کپی لینک

معرفی سبک‌ترین گوشی های شیائومی

گوشی‌های لیست‌شده در زیر تنها بر اساس فاکتور وزن و از مدل بالاتر به پایین‌تر مرتب و با توجه به موجود بودن آن‌ها در بازار ایران انتخاب شده‌اند، بنابراین امکان وجود گوشی‌های سبک‌تر در گذشته یا گوشی‌هایی که هنوز در بازار ایران ورود نکرده‌اند نیز وجود دارد.

کپی لینک

سبک‌ترین گوشی‌ پرچمدار شیائومی

۱. شیائومی ۱۲

گوشی شیائومی ۱۲ با وزن ۱۷۹ گرم و ضخامت ۸٫۲ میلی‌متری پرچمدار نسبتاً سبکی محسوب می‌شود. با این حال، مدل بالاترین پرچمدار سری ۱۲، گوشی شیائومی ۱۲ پرو بوده که گوشی بزرگ‌تر و در برخی فاکتورها پیشرفته‌تر است اما از آنجا که ملاک بررسی فاکتور وزن است، در ادامه به معرفی ویژگی‌های شیائومی ۱۲ خواهیم پرداخت.

صفحه‌نمایش شیائومی ۱۲، صفحه‌نمایش ۶٫۲۸ اینچی از نوع امولد با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل و تراکم پیکسلی ۴۱۹ پیکسل بر اینچ است. این نمایشگر از ویژگی‌هایی مانند Dolby Vision، HDR10+ و حداکثر روشنایی ۱۱۰۰ نیت پشتیبانی می‌کند که در نور روز، روشنایی نسبتاً مناسبی دارد. این نمایشگر همچنین دارای نرخ تازه‌سازی پویا تا ۱۲۰ هرتز است؛ یعنی می‌تواند به طور خودکار و با توجه به محتوا و سطح باتری سرعت خود را تنظیم کند. صفحه‌نمایش شیائومی ۱۲ توسط پوشش گوریلا گلس ویکتوس محافظت می‌شود و حسگر اثر انگشت نوری زیر نمایشگر نیز دارد.

پردازنده Snapdragon 8 Gen 1 که یکی جدیدترین و قدرتمندترین پردازنده‌های کوالکام برای گوشی های هوشمند است، به عنوان پردازنده مرکزی در شیائومی ۱۲ انجام وظیفه می‌کند. این چیپست مبتنی بر فرایند ۴ نانومتری و دارای یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای با هسته Cortex-X2 و با سرعت ۳ گیگاهرتز است. این پردازنده همچنین پردازنده گرافیکی Adreno 730 را دارد که می‌تواند به راحتی از عهده کارهای رده‌بالا مانند بازی‌ها و کارهای گرافیکی سنگین برآید. شیائومی ۱۲ با اندروید ۱۲ و ۸ الی ۱۲ گیگابایت رم در کشورهای مختلف عرضه شده است.

دوربین اصلی شیائومی ۱۲ سنسوری ۵۰ مگاپیکسلی با اندازه بزرگ 1/1.56 اینچی و دیافراگم f/1.9 است و از تثبیت‌کننده تصویر اپتیکال (OIS)، فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF) و فلش دوگانه ال‌ای‌دی پشتیبانی می‌کند. این دوربین می‌تواند عکس‌ها و فیلم‌های خیره‌کننده‌ای را در موقعیت‌های مختلف مانند نور کم، پرتره، منظره و حالت شب ثبت کند. دوربین اصلی همچنین می‌تواند با پشتیبانی از HDR فیلم های 8K با سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه را نیز ضبط کند. دو دوربین دیگر ۱۳ مگاپیکسلی فوق عریض با میدان دید ۱۲۳ درجه و ۵ مگاپیکسلی تله فوتو با فوکوس خودکار، درست در زیر دوربین اصلی قرار گرفته‌اند. دوربین سلفی نیز در پنل جلویی و بالای نمایشگر جا خوش کرده که دارای کیفیت ۳۲ مگاپیکسل، قابلیت فیلم‌برداری فول‌اچ‌دی و HDR است.

باتری لیتیومی شیائومی ۱۲ دارای ظرفیت ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعت است که از فناوری‌های شارژ سریع پشتیبانی می‌کند. این دستگاه دارای آداپتور هوشمند ۱۲۰ واتی HyperCharge درون جعبه است که می‌تواند باتری آن را از صفر تا صد درصد تنها در ۳۹ دقیقه شارژ کند. این دستگاه همچنین از شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی نیز پشتیبانی کرده که می‌تواند در ۵۳ دقیقه، باتری گوشی را به طور کامل شارژ کند. علاوه بر این، با شارژ معکوس ۱۰ واتی نیز می‌توانید سایر گوشی‌های سازگار را با سرعت مناسبی شارژ کنید.

۲. گوشی شیائومی ۱۲X

شاید بتوان شیائومی ۱۲X را هم دستگاهی پرچمدار و هم دستگاهی پرچمدارکش نامید. این گوشی ۱۷۶ گرمی از پردازنده مرکزی اسنپدراگون ۸۷۰ بهره می‌برد که مبتنی بر فرایند ۷ نانومتری و دارای پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای و پردازنده گرافیکی Adreno ۶۵۰ است. کاربران هنگام خرید می‌توانند مقدار رم و حافظه داخلی را با توجه به سلیقه خود انتخاب کنند که چیزی بین ۸ الی ۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی است. بنابراین شاید تنها تفاوت این گوشی با شیائومی ۱۲، در همین پردازنده Snapdragon 870 باشد.

صفحه نمایش این گوشی، پنلی ۶٫۲۸ اینچی امولد با نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز، با پشتیبانی از فناوری‌های Dolby Vision و HDR10 پلاس و محافظ گوریلا گلس ویکتوس است. شیائومی ۱۲X همچنین دارای بلندگوهای استریو دوگانه بوده که توسط شرکت هارمن کاردون تنظیم شده‌اند و تجربه صدایی فراگیر و حیرت‌انگیزی را از خود ارائه می‌دهند.

سایر امکانات شیائومی ۱۲X از جمله سیستم‌عامل، دوربین‌های پشت و جلو، باتری و کیفیت بدنه درست مانند گوشی شیائومی ۱۲ است و فرق خاصی با آن ندارد. هدف شیائومی از ساخت این گوشی، قرار دادن گوشی با‌کیفیت و اقتصادی‌تری در دست کاربران بود اما از آنجا که در ایران، این سیاست‌ها به درستی به وظایف خود عمل نمی‌کنند و حتی گوشی‌های میان‌رده قیمتی نزدیک به گوشی‌های پرچمدار دارند، کلمه اقتصادی معنی واقعی خود را از دست می‌دهد.

کپی لینک

سبک‌ترین گوشی میان‌رده شیائومی

۱. گوشی شیائومی ۱۳ لایت

شیائومی ۱۳ لایت گوشی هوشمند جدیدی از شیائومی است که تجربه‌ کاربری خوبی را با قیمتی نه‌چندان مقرون‌به‌صرفه و وزنی معادل با ۱۷۱ گرم ارائه می‌دهد. این گوشی دارای صفحه‌نمایش ۶٫۵۵ اینچی امولد با نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز، فناوری Dolby Vision و HDR10 پلاس و پوشش محافظ گوریلا گلس ۵ بوده که به عنوان یک میان‌رده، صفحه‌نمایشی تمام و کمال را به نمایش می‌گذارد و با ضخامت ۷٫۲ میلی‌متری، یکی از باریک‌ترین گوشی‌های بازار است.

شیائومی ۱۳ لایت دارای سه دوربین مختلف در پنل پشتی است که از یک سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، یک دوربین ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی تشکیل شده است. دوربین اصلی این گوشی می‌تواند ویدیوهای 4K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط کند و همچنین از حالت‌های فلش دوگانه، HDR و پانوراما نیز پشتیبانی می‌کند. در بخش جلویی و بالای نمایشگر، مجموعه‌ای متشکل از دو دوربین سلفی قرار گرفته‌ که از یک دوربین ۳۲ مگاپیکسلی و یک دوربین ۸ مگاپیکسلی سنجش عمق بهره می‌برد.

قابلیت جدیدی که شیائومی در این گوشی قرار داده، عملکردی مانند آینه جیبی دارد که می‌تواند به طور خودکار دهان و چشم شما را در مرکز تصویر قرار دهد و آن را تا سه برابر بزرگنمایی کند که برای بررسی ظاهر یا آرایش کردن بسیار کاربردی است.

در بخش‌های پردازشی، شیائومی ۱۳ لایت از چیپست Snapdragon 7 Gen 1 بهره می‌برد که مبتنی بر فرایند ۴ نانومتری و دارای پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای و پردازنده گرافیکی Adreno 644 است. این دستگاه دارای ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی نیز بوده و تمام این سخت‌افزار‌ها به صورت پیش‌فرض با سیستم‌عامل MIUI 14 مبتنی بر اندروید ۱۲ کار می‌کنند.

باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی شیائومی ۱۳ لایت که از شارژ سیمی پرسرعت ۶۷ واتی پشتیبانی می‌کند، می تواند گوشی را در مدت ۴۰ دقیقه به طور کامل از صفر تا صد شارژ کند. همچنین این گوشی دارای حسگر اثر انگشت اپتیکال زیر نمایشگر، NFC، پورت مادون قرمز، پشتیبانی از دو سیم کارت و مقاومت IP53 در برابر نفوذ گرد و غبار و پاشش آب است.

۲. گوشی شیائومی ۱۲ لایت

گوشی‌های سری ۱۲ شیائومی که پیش‌تر دو عدد از آن‌ها را معرفی کردیم، دارای طراحی بسیار چشمگیری بودند که پس از مدتی نسخه لایت این سری نیز معرفی و در دسترس کاربران قرار گرفت. از آنجا که گوشی‌های سری لایت شیائومی به معنای واقعی، حق کلمه لایت را ادا می‌کنند، گوشی ۱۲ لایت شیائومی نیز دارای وزن بسیار مناسبی بوده. این گوشی با ۱۷۳ گرم وزن و ۷٫۳ میلی‌متر ضخامت، گوشی بسیار سبک و باریکی به نظر می‌رسد و عملکرد و ویژگی‌های سایر گوشی‌های سری ۱۲ را به خطر نمی‌اندازد.

شیائومی ۱۲ لایت دارای صفحه نمایش ۶٫۵۵ اینچی امولد با وضوح ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل و نسبت تصویر ۲۰:۹ است. این نمایشگر از ۶۸ میلیارد رنگ، نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز، Dolby Vision، HDR10 پلاس و حداکثر روشنایی ۹۵۰ نیت پشتیبانی می‌کند. این نمایشگر همچنین از حسگر اثر انگشت اپتیکال زیر نمایشگر و سنسور مجاورت مجازی بهره می‌برد.

گوشی شیائومی ۱۲ لایت نیز مانند بسیاری از میان‌رده‌ها از پردازنده Snapdragon778G بهره می‌برد که دارای معماری ۶ نانومتری و پردازنده مرکزی ۸ هسته‌ای بوده و در کنار ۶ الی ۸ گیگابایت رم، عملکرد روانی را در برنامه‌های و بازی‌های مختلف از خود نشان می‌دهد.

شیائومی ۱۲ لایت از باتری ۴۳۰۰ میلی‌آمپرساعتی لیتیومی تغذیه کرده که از شارژ هوشمند توربو ۶۷ واتی با پروتکل های PD3.0 و QC4 پشتیبانی می‌کند. بنابر اعلام خود شیائومی باتری این گوشی را می‌توان از ۰ تا ۵۰ درصد تنها در ۱۳ دقیقه شارژ کرد که زمان بسیار حیرت‌انگیزی است. همچنین شیائومی در عقب و جلو این دستگاه از محافظ گوریلا گلس ۵ استفاده کرده و فریم دور گوشی نیز از جنس پلاستیک است.

شیائومی ۱۲ لایت دارای دوربین سه گانه ۱۰۸ مگاپیکسلی در سطح استودیویی در پنل پشتی بوده که شامل یک لنز زاویه باز ۱۰۸ مگاپیکسلی با PDAF، یک لنز فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با میدان دید ۱۲۰ درجه و یک لنز ماکرو ۲ مگاپیکسلی می‌شود. این دوربین از فلاش دوگانه ال‌ای‌دی، HDR، عکاسی پانوراما و فیلمبرداری 4K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه نیز پشتیبانی می‌کند. در پنل جلویی، دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی در بالای صفحه‌نمایش قرار گرفته و قادر است عکس‌های زیبایی را در نور روز ثبت کند.

۳. گوشی شیائومی می ۱۱ لایت

گوشی می ۱۱ لایت شیائومی را می‌توان سبک‌ترین گوشی این شرکت در چند سال اخیر دانست. وزن حیرت‌انگیز ۱۵۷ گرمی آن در کنار صفحه‌نمایش ۶/۵۵ اینچی، چیزی نیست که شما در هر تلفن همراهی مشاهده کنید. از این گذشته ضخامت می ۱۱ لایت تنها ۶٫۸ میلی‌متر است که آن را نه تنها از میان‌رده‌های رقیب، بلکه حتی از پرچمداران سایر برندها نیز متمایز می‌کند. البته اکنون حدود سه سالی می‌شود که از تولید این گوشی گذشته و فروش آن به‌خوبی روزهای قبل نیست اما باوجوداین، باز هم بسیاری از کاربران، آن را به دلیل داشتن ابعاد و وزن مناسب خریداری می‌کنند.

در قسمت جلویی این گوشی صفحه‌نمایش امولد ۶٫۵۵ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل و نرخ ۹۰ هرتز وجود دارد. این نمایشگر از یک میلیارد رنگ و قابلیت HDR10 پشتیبانی کرده و حداکثر روشنایی آن حدود ۸۰۰ نیت است که با استفاده از پوشش گوریلا گلس ۵ در مقابل ضربه و خط وخش نیز محافظت می‌شود.

گوشی می ۱۱ لایت مجهز به پردازنده Snapdragon 732G بوده که پردازنده‌ای ۸ هسته‌ای با ۲ هسته Kryo 470 Gold با فرکانس ۲٫۳ گیگاهرتز و ۶ هسته Kryo 470 Silver با سرعت ۱٫۸ گیگاهرتز است و پردازش‌های گرافیکی نیز توسط پردازنده گرافیکی Adreno 618 انجام می‌شود. این گوشی با پیکربندی‌های مختلفی در بخش حافظه عرضه شده: رم ۴ و حافظه ۶۴ گیگابایت، رم ۶ و حافظه ۶۴ گیگابایت، رم ۶ و حافظه ۱۲۸ گیگابایت یا رم ۸ و حافظه ۱۲۸ گیگابایت. همچنین شما می‌توانید فضای ذخیره‌سازی را با اسلات کارت حافظه جانبی که با سیم‌کارت دوم مشترک است، ارتقا دهید.

می ۱۱ لایت دارای دوربینی سه‌گانه در پنل پشتی بوده که شامل یک سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8، یک سنسور ۸ مگاپیکسلی فوق عریض با دیافراگم f/2.2 و میدان دید ۱۱۹ درجه و یک سنسور ۵ مگاپیکسلی ماکرو با دیافراگم f/2.4 و فوکوس خودکار است. این دوربین می‌تواند ویدیوهای 4K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط کند و ویژگی‌هایی مانند فلاش دوگانه، HDR، پانوراما و ژیروسکوپ EIS دارد. دوربین جلو نیز سنسوری ۱۶ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.5 بوده که می‌تواند با حالت‌های مختلف HDR و پانوراما، ویدیو‌‌ها و عکس‌های سلفی باکیفیتی بگیرد.

ظرفیت باتری می ۱۱ لایت، ۴۲۵۰ میلی‌آمپرساعت بوده که از شارژ سریع سیمی ۳۳ واتی پشتیبانی می‌کند و به گفته شیائومی دوامی خوبی در استفاده‌های طولانی دارد. این گوشی همچنین دارای بلندگوهای دوگانه با کیفیت صدای ۲۴ بیت/۱۹۲ کیلوهرتز بوده اما یکی از اشکالات آن نبود جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون است که البته این روزها ایراد بسیار بزرگی به حساب نمی‌آید.

کپی لینک

سبک‌ترین گوشی اقتصادی شیائومی

۱. گوشی ردمی نوت ۱۱

گوشی ردمی نوت ۱۱ شیائومی با بدنه‌ای تمام پلاستیکی و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی، وزنی حدود ۱۷۹ گرم و ضخامتی برابر با ۸٫۱ میلی‌متر دارد اما نکته‌ای که این گوشی را خاص کرده و شاید باعث شده که آن را در لیست گوشی‌های سبک جا دهیم، خوش‌دست بودن آن است. هنگامی که شما این گوشی را در دست می‌گیرید علاوه بر حس خوبی که دریافت می‌کنید، خستگی خاصی نیز به سراغ دست‌های شما نمی‌آید و شاید دلیل این امر استفاده از پلاستیک بسیار مرغوب باشد.

ردمی نوت ۱۱ به گونه‌ای طراحی شده که با صفحه‌نمایش امولد خود که از HDR10 و نرخ تازه‌سازی ۹۰ هرتز پشتیبانی می‌کند، حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیت داشته و تجربه کاربری روان و همه‌جانبه‌ای را از خود ارائه می‌دهد. این گوشی همچنین دارای محافظ گوریلا گلس ۳ و حسگر اثر انگشت کناری برای امنیت بیشتر دستگاه است.

گوشی پرفروش ردمی نوت ۱۱ از چیپست Snapdragon 680 بهره می‌برد که یک پردازنده هشت هسته‌ای ۶ نانومتری است و در کنار ۴ الی ۶ گیگابایت رم و ۶۴ الی ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی می‌تواند به‌راحتی از عهده چندین کار و بازی برآید. این گوشی همچنین دارای یک اسلات کارت microSD اختصاصی برای افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی نیز است.

بخش دوربین ردمی نوت ۱۱ به دلیل محدوده قیمتی آن بسیار قابل توجه است. دوربین پشتی از مجموع ۴ دوربین تشکیل شده که یک سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8، یک لنز ۸ مگاپیکسلی فوق عریض با میدان دید ۱۱۸ درجه، یک لنز ماکرو ۲ مگاپیکسلی و یک سنسور عمق ۲ مگاپیکسلی را شامل می‌شود. این دوربین همچنین از حالت‌های مختلف عکاسی و فیلم‌برداری تا ۱۰۸۰p با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه پشتیبانی می‌کند. دوربین جلو نیز دارای سنسوری ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4 بوده که می‌تواند گزینه مناسبی برای عکاسی سلفی و تماس‌های ویدیویی باشد.

عمر باتری ردمی نوت ۱۱ یکی دیگر از ویژگی‌های برجسته آن است. این گوشی دارای باتری بزرگ ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی بوده که می‌تواند با استفاده متوسط، چیزی بیش از یک روز دوام بیاورد. این گوشی همچنین از شارژ سریع ۳۳ واتی پشتیبانی کرده که می‌تواند باتری آن را از صفر تا صد درصد در کمتر از یک ساعت شارژ کند.

ردمی نوت ۱۱ بر روی MIUI 13 اجرا می‌شود که پوسته سفارشی شیائومی مبتنی بر اندروید ۱۱ است. MIUI 13 بسیاری از ویژگی‌ها و گزینه‌های سفارشی‌سازی را برای کاربران خود ارائه می‌کند؛ از جمله تم‌های گوناگون، تصاویر پس‌زمینه، تنظیمات اختصاصی، کنترل‌‌گرهای حریم خصوصی و موارد دیگر.

۲. گوشی ردمی نوت ۱۰ اس

آخرین گوشی‌ای که در لیست گوشی‌های سبک شیائومی قرار می‌گیرد، گوشی ردمی نوت ۱۰ اس بوده که با وزن تقریبی ۱۷۸ گرم، وزنی نزدیک به ردمی نوت ۱۱ دارد. با اینکه چند سالی از عرضه این گوشی می‌گذرد اما بازهم افراد زیادی برای خرید آن اقدام می‌کنند. هرچند این روزها با وجود قیمت‌های بسیار بالای موبایل در ایران، تقریباً هیچ گوشی‌ای پیدا نمی‌شود که ارزش خرید بالایی داشته باشد اما با این حال ردمی نوت ۱۰ اس شیائومی دستگاهی است که هنوز حرف‌هایی برای گفتن دارد.

ردمی نوت ۱۰ اس دارای طراحی شیک با پنل پشتی پلاستیکی و فریم فلزی است. این گوشی در سه رنگ آبی، مشکی و سفید عرضه شده که دارای اسکنر اثر انگشت در بخش کناری، بلستر IR، جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون و بلندگوهای استریو دوگانه است. همچنین استاندارد IP53 برای مقاومت در برابر گرد و غبار و پاشش آب دارد.

نوت ۱۰ اس صفحه نمایشی ۶٫۴۳ اینچی از نوع امولد و با وضوح ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل و حداکثر روشنایی ۱۱۰۰ نیت دارد که در روشنایی روز عملکرد بسیار مناسبی را از خود نشان می‌دهد. این نمایشگر که دوربین سلفی را در بخش بالایی خود جای داده، دارای نرخ تازه‌سازی ۶۰ هرتز، فناوری HDR10 و محافظ گوریلا گلس ۳ است.

محل قرارگیری دوربین‌ها در پنل پشتی، به صورت مجموعه‌ای چهارگانه بوده که شامل یک دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8، یک دوربین ۸ مگاپیکسلی فوق عریض با دیافراگم f/2.2 و میدان دید ۱۱۸ درجه، دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4 و سنسور عمق ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4 است. دوربین اصلی ردمی نوت ۱۰ اس می‌تواند ویدیوهایی با وضوح 4K و با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط کند که آن را یک سر و گردن از دیگر گوشی‌های اقتصادی زمان خود بالاتر می‌برد. همچنین در بخش جلویی دارای دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.5 بوده که می‌تواند ویدیوهایی با وضوح ۱۰۸۰p و با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط کند.

شیائومی همیشه در به کارگیری از پردازنده‌های مرغوب برای گوشی‌های خود چیزی کم نمی‌گذارد، از این رو ردمی نوت ۱۰ اس نیز از پردازنده MediaTek Helio G95 استفاده کرده که پردازنده‌ای ۸ هسته‌ای و دارای فناوری ۱۲ نانومتری با ۲ هسته Cortex-A76 با سرعت ۲/۰۵ گیگاهرتز و ۶ هسته Cortex-A55 با سرعت ۲/۰ گیگاهرتز است. همچنین از پردازنده گرافیکی Mali-G76 MC4 برای عملکرد‌های گرافیکی و بازی‌های مختلف بهره می‌برد.

ردمی نوت ۱۰ اس دارای باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر‌ساعتی بوده و از شارژ سریع ۳۳ واتی پشتیبانی می‌کند که طبق گفته‌های شیائومی می تواند در حدود ۷۴ دقیقه از صفر تا صد درصد شارژ شود. شما می‌توانید هنگام خرید این گوشی، مدل‌های آن را از بین ۴، ۶ یا ۸ گیگابایت رم و ۶۴ الی ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی انتخاب کنید.

تمامی نکات ذکرشده در لیست بالا، مربوط به اطلاعات کلی هر گوشی بوده و بهتر است که پس از انتخاب گوشی سبک مورد نظر خود، سری به راهنمای خرید بهترین گوشی شیائومی نیز بزنید و با قیمت‌ها و جزئیات بیشتری از این گوشی‌ها آشنا شوید.

شرکت شیائومی که چند سالی است در زمینه فروش گوشی از بسیاری شرکت‌های مطرح دنیا پیشی گرفته، همیشه در پی تولید گوشی‌های باکیفیت اما اقتصادی بوده و اگر تعصبی روی برند خاصی ندارید، می‌توانید با پرداخت هزینه کمتر، امکانات و مزایایی به دست آورید که در سایر برند‌ها قیمت بالاتری دارند.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع