وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

مناسب ترین رفتار با افراد مانع تراش چیست؟

مناسب ترین رفتار با افراد مانع تراش چیست؟

شاید برخی افراد بی هدف و بی جهت مانع تراشی کنند، اما اغلب افراد منطقی انگیزه ای برای این کار خود دارند.این مقاله روشهایی را برای شناخت و برقراری ارتباط با افراد مانع تراش بیان می کند.

چگونه با افراد مانع تراش و همیشه مخالف کنار بیاییم

شاید یکی از بزرگ ترین چالش های موجود در کسب وکار این است که مجبورید با افراد بسیاری کارکنید که همیشه با شما هم نظر نیستند یا انگیزه هایشان با شما مشترک نیست.

تنوع عقاید و نظرات می تواند بسیار سودمند باشد، اما اغلب اوقات این افراد خواسته یا ناخواسته از سرعت شما می کاهند یا راه شما را مسدود می کنند. صرف نظر از نیت آن ها، به طریقی شما باید دغدغه های آن ها را برطرف کنید تا بتوانید به مسیر خود ادامه دهید.

از آن جایی که هر نو پیشرفت نوآورانه ای به احتمال زیاد با مقاومت مواجه می شود، شما به یک دسته ابزار و تمهیدات قوی برای برخورد با افرادی نیاز دارید که در مسیرتان به سوی موفقیت مانع تراشی می کنند.

صرف این که آن ها باعث می شوند احساس درماندگی کنید بدین معنی نیست که آن ها حتماً شما را از دستیابی به اهدافتان بازخواهند داشت. این شش توصیه و اندکی اراده محکم به شما کمک خواهد کرد بر هر حریفی چیره شوید.

راههای کنارآمدن با افراد مانع تراش و همیشه مخالف


1. چرایی مانع تراشی را کشف کنید.

شاید برخی افراد بی هدف و بی جهت مانع تراشی کنند، اما اغلب افراد منطقی انگیزه ای برای این کار خود دارند.

مقداری تحقیق کنید تا به نیات حقیقی این فرد پی ببرید. طبیعت متفاوت فردی شاید هیچ سنخیتی با شما نداشته باشد، اما اگر بتوانید به ریشه مسئله دست پیدا کنید، ممکن است راهی پیدا کنید تا آن فرد را آرام کنید و به نوعی مصالحه برسید.

تا زمانی که دقیقاً کشف نکنید چرا او مخالفت می کند، فقط در حال تلف کردن وقت و انرژی باارزش خود هستید.

2. به زبان فرد حرف بزنید.

در بسیاری از مواقع، مجادله های بی پایان در واقع فقط ناشی از اشتباهات ساده در ارتباطات است. ممکن است شما در حوزه خاصی دانش و تخصص داشته باشید که طرف مقابلتان نسبت به آن ناآشنا است.

همچنین ممکن است او باشد که دانش و تخصص مرتبط را دارد و شما ندارید. در هر صورت، به نفع هر دو طرف است که آن چه را می دانند به اشتراک بگذارند و با درکی درست و مشترک با یکدیگر کار کنند.

افرد مانع تراش

شناخت افراد مانع تراش

وقتی را صرف این کنید که از دیدگاه شخص نسبت مسئله مورد نظر آگاهی پیدا کنید. به محض این که متوجه شوید طرف مقابلتان چگونه موقعیت را برای خود مفهوم سازی می کند و از ادبیات و واژگانی که فرد به شکلی شهودی درک می کند آگاه شوید، می توانید هر نوع اختلالی را که در کانال ارتباطی تان وجود دارد از بین ببرید.

3. چیزی را که می خواهد به او بدهید.

یکی از اسرار مذاکرات موفقیت آمیز این است که کشف کنید برای طرف مقابل چه چیزی بیش ترین ارزش را دارد.

باارزش ترین و بزرگ ترین خواسته از نظر فرد چیست که تمایل دارد میز مذاکره را با برآورده شدن آن ترک کند؟ از چه چیزی حاضر است صرف نظر کند؟ به محض این که متوجه شوید فرد چه چیزی می خواهد، در صورت امکان، شرایط را به شیوه ای تدوین کنید تا بتوانید آن خواسته فرد را برآورده کنید؛ و به خاطر داشته باشید – حتماً این چیز نباید شکلی فیزیکی و مادی داشته باشد. ممکن است یک فرصت، قدردانی در جمع یا پاداش دیگری باشد.

ممکن است حتی محافظت در برابر تهدیدی باشد که فرد در افق دید خود آن را احساس می کند. اگر قادر نیستید خواسته های فرد را به طور کامل برآورده کنید، از او بخواهید گزینه دیگری پیشنهاد دهد و نشان دهید که حاضرید برای هدفی برتر مصالحه کنید.

4. کاری کنید فرد نسبت به شما وابستگی پیدا کند.

افراد نسبت به افرادی که مورد علاقه و احترامشان هستند بیشتر تلاش می کنند با نزاکت رفتار کنند و با آن ها همراهی کنند؛ بنابراین، سعی کنید رابطه مثبتی با فرد برقرار کنید.

به نیازها و خواسته های او حقیقتاً توجه کنید. نشان دهید که دغدغه های فرد را درک می کنید. به او کمک کنید متوجه شود شما همه چیز را فقط در اهداف نمی بینید.

به فرد کمک کنید به شکلی هیجان انگیز و الهام بخش منافع والای موجود در اهداف شما را ببیند.

5. فرد را دور بزنید.

گاهی اوقات، شما به هیچ طریقی نمی توانید برخی افراد را با خود همراه کنید. در چنین حالتی به دنبال راه های دیگر به سوی اهدف خود بگردید. در حالت ایده آل، شما ترجیح می دهید افرادی که مانع تراشی می کنند کنار بکشند؛ اما اگر چنین کاری نکردند، از خلاقیت خود بهره بگیرید تا راه های دیگری را برای دستیابی به اهداف خود بیابید.

نیازی نیست در این فرایند به کسی بی احترامی کنید. به خصوص که ممکن است مانع تراشان امروز فردا حامیان شما باشند.

6. دیدگاه و موضع خودتان را هم بازبینی کنید.

فردی که آن سوی میز قرار دارد ممکن است در حال حاضر مایع رنج و گرفتاری شما باشد؛ اما شما هم احتمالاً مایع رنج و گرفتاری او هستید. شاید این شما هستید که از روی احساسات مقاومت یا لجبازی می کنید.

لحظه ای از میدان نبرد کنار بکشید و درباره رفتار خودتان تأمل کنید. شاید راه هایی وجود داشته باشد تا به شکلی صادقانه با طرف مقابل ارتباط برقرار کنید، حسن نیت خود را نشان دهید و تنش ایجادشده را کاهش دهید.

حتی می توانید از طرف مقابل بخواهید بگوید مشخصاً چه کاری می توانید انجام دهید تا موقعیت را درست کنید. ممکن است از سادگی پاسخی که دریافت می کنید شگفت زده شوید. در نهایت، حداقل، به نقطه ای رسیده اید می توانید منشأ تعارض را به وضوح شناسایی کنید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع