مواد لازم برای میگوی توپی
- میگو : 300 گرم
- سیر : رنده شده یک حبه
- روغن مایع و نان تست و نمک : به میزان لازم
- زنجبیل تازه رنده شده : به میزان لازم
- تخم مرغ : یک عدد
- فلفل سفید : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه میگوی توپی
ابتدا میگو را پاک کرده ، بشویید و بگذارید خشک شود. سپس آن را ریز خرد کرده و در ظرفی بریزید ، سیر را رنده کرده و اضافه نمایید ، زنجبیل ، فلفل سفید و تخم مرغ را هم بریزید و با هم مخلوط نمایید.
نان ها را خرد کرده و داخل مواد بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس به شکل گلوله هایی اندازه گردو درآورده و روغن سرخ نمایید.
بعد از اینکه میگوهای توپی را سرخ کردید در ظرف مورد نظر بچینید میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد میگوی توپی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
میگوی توپی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .