مواد لازم برای نان سیمیت
- آرد:به میزان لازم
- مایه خمیر :یک قاشق غذاخوری
- آب :2 لیوان
- شکر :یک قاشق غذاخوری
- نمک:یک قاشق چایخوری
- روغن مایع:نصف پیمانه
- شیره انگور :3 قاشق غذاخوری
- آب:3 قاشق غذاخوری
پخت نان سیمیت
روش درست کردن نان سیمیت:
ابتدا مایه خمیر و شکر را در یک لیوان بریزید و هم بزنید تا حل شود،سپس روی آن را بپوشانید و برای یک ربع در مکانی گرم قرار دهید تا حجمش زیاد شود.
در این میان نمک را در باقی مانده آب حل کرده و با آرد مخلوط کنید، مایه خمیر را افزوده و کمی هم بزنید و ورز دهید.
در ادامه روغن را افزوده و به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر یکدست و نرم شود. خمیر را به شکل یک توپ گرد درآورید و در ظرف چربی قرار دهید.
سپس روی آن را بپوشانید و برای دو ساعت در یک مکان گرم نگهداری کنید. بعد از اینکه خمیر ور آمد و حجم آن زیاد شد از داخل کاسه بیرون آورید و روی یک سطح صاف قرار دهید.
هر بار به اندازه یک نارنگی از خمیر را بردارید و آن را لوله کنید تا بلند و باریک شود. لوله های خمیری را دو به دو به هم پیچ دهید و ابتدا و انتهای آن ها را به هم بچسبانید تا یک دایره درست شود.
با بقیه خمیر همین کار را انجام دهید. کنجد را در بشقابی بریزید و پخش کنید، شیره انگور را با سه قاشق آب مخلوط کرده و در ظرف دیگری بریزید.
سیمیت ها را ابتدا در شیره انگور و سپس داخل کنجد بغلطانید تا به خوبی آغشته شود سپس آنها را داخل سینی فر قرار داده و برای 15 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.
سیمیت ها را بعد از 15 دقیقه در فری که با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا پخته و طلایی شود.
نان ترکی سیمیت خانگی
نکات تکمیلی در مورد نان سیمیت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
نان سیمیت را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .