وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

نان لواش | طرز تهیه “نان لواش” خانگی

نان لواش | طرز تهیه “نان لواش” خانگی

“نان لواش” را نیز می توانید در خانه با یک دستور تهیه اصولی درست کنید و از طعم دلپذیر این نان خانگی لذت ببرید.

طرز تهیه نان لواش خانگی

نان لواش مانند نان تافتون و نان سنگک ، از نان های بسیار پرطرفدار است. نان لواش بسیار نازک است و با آرد سفید تهیه میشود. در بسیاری از روستا و بعضی خانه ها نان های مختلفی پخت میشود و انصافا درست کردن هر نوع نان در منزل بسیار لذت بخش می باشد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نان لواش در خانه را آموزش دهیم که امیدواریم برایتان مفید باشد.

طرز تهیه نان لواش

نان لواش خانگی

مواد لازم برای نان لواش خانگی

  • آرد سفید : یک پیمانه سر پر
  • روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری
  • نمک : یک قاشق چای خوری
  • آب :به مقدار کافی

طرز تهیه نان لواش در خانه :

مرحله اول:

برای درست کردن نان لواش ابتدا داخل کاسه ای نسبتا بزرگ آرد را با نمک مخلوط کنید.بعد از اینکه کاملا مخلوط شد 2 قاشق از 3 قاشق غذا خوری روغن را به آرد اضافه کنید و با دست هم بزنید.

مرحله دوم:

در همین حین کم‌کم آب را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد به صورت خمیر در بیاید.زمانی که خمیر صاف و یکدست شد روی آن را بپوشانید بگذارید تا 10 الی 15 دقیقه استراحت کند.

مرحله سوم:

خمیر آماده شده را بسته به سایزی که میخواهید نان را درست کنید به صورت گلوله های کوچکتری در بیاورید.

در ظرفی آرد بریزید و سپس هر گلوله ای را که درست میکنید آغشته به آرد کنید تا خمیر به دست نچسبد.

مرحله چهارم:

بعد از اینکه تمام خمیرها را آماده کردید روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و با کمک وردنه خمیر را باز کنید.

نان لواش

روش درست کردن نان لواش

هر زمانی که احساس کردید خمیر به وردنه میچسبد به آن کمی آرد بپاشید. سعی کنید تمام قسمت های خمیر یکدست شود.

مرحله پنجم:

دو تا از شعله های گاز را روشن کنید و تا آخر زیاد کنید.

سپس روی یکی از آنها ماهی تابه ای ته صاف قرار دهید و روی شعله دیگر یک زیر گازی فلزی و یا همان زیر قابلمه ای فلزی قرار میدهیم و می گذاریم تا کاملا گرم شوند.

مرحله ششم:

خمیر را داخل تابه قرار دهید تا یک طرف آن بپزد.یعنی زمانی که شروع به حباب زدن کند. طرف دیگر آن را برگردانید و حدود 5 ثانیه بگذارید داخل تابه بماند.

بعد نان را روی پایه فلزی قرار دهید تا کاملا پف کند و برشته شود. تمام خمیرها را به همین شکل بپزید. نان ها را لای پارچه ای قرار دهید و تا 2 روز مصرف کنید.

نکات تکمیلی در مورد نان لواش

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع