مواد لازم برای نان کوهی یا نان ییلاقی :
- آرد : بیش از 1 کیلو
- شکر:1لیوان
- تخم مرغ:2عدد
- روغن مایع:1لیوان
- شیر ولرم:2 لیوان
- خمیرمایع فوری :2 قاشق غذاخوری
* مواد داخل نان :
- کنجد : به اندازه لازم
- هل :به اندازه کافی
- شکر:به اندازه لازم
- گردو خرد شده :به اندازه لازم
طرز تهیه نان کوهی یا نان ییلاقی :
برای درست کردن این نان ها باید تخم مرغ را با روغن ، شیر ،شکر و خمیر فوری مخلوط کنید و خوب هم بزنید .بعد کم کم آرد را با آنها اضافه کنید و ورز دهید .
آنقدر آرد را اضافه کنید که خمیر بدست نچسبد.سپس خمیر را بپوشانید و در جایی گرم و تاریک به مدت 2 ساعت استراحت دهید.
برای مواد میانی نان هم مغز ها را با شکر و هل مخلوط کنید و داخل خمیر نان ها بریزید. پس از گذشت 2 ساعت که خمیر پف کرد و حجمش افزایش یافت .
مقداری از آن را برمیدارم و با دست گرد میکنیم و با انگشت وسطش را چال میکنیم و از مواد میانی نان داخلش میریزیم و خمیر را میبندیم .
یک طرف نان را هم در کنجد بزنید تا زیباتر شود.سپس نان ها را در فر بپزید.
نکات تکمیلی در مورد نان کوهی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
نان کوهی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .