وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

نحوه استفاده از نرم افزار تخمین رتبه

نحوه استفاده از نرم افزار تخمین رتبه

مخاطبان نرم افزار های تخمین رتبه هم داوطلبان کنکور سراسری هستند هم افرادی که هنوز تصمیم قطعی خود را برای شرکت در کنکور نگرفته اند و صرفا قصد دارند از درصد های لازم برای قبولی در هر رشته محل مطلع شوند.

همزمان با فراگیری نرم افزار های کامپیوتری و آزمون های آمادگی کنکور ، پای نرم افزار های تخمین رتبه هم به فضای کنکور سراسری باز شد . مخاطبان نرم افزار های تخمین رتبه هم داوطلبان کنکور سراسری هستند هم افرادی که هنوز تصمیم قطعی خود را برای شرکت در کنکور نگرفته اند و صرفا قصد دارند از درصد های لازم برای قبولی در هر رشته محل مطلع شوند . به این ترتیب می توان گفت هر ساله حداقل به تعداد داوطلبان کنکور سراسری یعنی چیزی در حدود 1 میلیون نفر مخاطب نرم افزار تخمین رتبه هستند و این موضوع به خودی خود اهمیت آموزش نحوه استفاده از نرم افزار تخمین رتبه را نمایش می دهد . ما نیز در این مقاله قصد داریم اولا درباره انواع نرم افزارهای تخمین رتبه و صحت و دقت نتایج آن صحبت کنیم و سپس به آموزش نحوه استفاده صحیح از نرم افزار تخمین رتبه بپردازیم . با ما همراه باشید .

صحت و دقت نرم افزار های تخمین رتبه :

اعتماد به یک نرم افزار تخمین رتبه در گروی صحت و دقت نتایج خروجی آن است . اما ما تا چه حدی می توانیم از یک نرم افزار تخمین رتبه انتظار صحت داشته باشیم ؟ واقعیت این است که اکثر نرم افزار های تخمین رتبه بر اساس کنکور سال گذشته عمل می کنند و ملاکشان برای تخمین رتبه شما شرکت کنندگان کنکور سال گذشته است ؛ به همین دلیل هم هست که تمامی نرم افزار های تخمین رتبه پیش از برگزاری کنکور هر سال و اعلام نتایج اولیه قابل استفاده هستند . در نتیجه زمانی می توانیم صحت یک نرم افزار تخمین رتبه را به درستی بررسی کنیم که درصد های مربوط به یک داوطلب کنکور سال گذشته را در آن وارد کنیم و ببینیم رتبه تخمین زده شده تا چه حد به رتبه واقعی داوطلب در کنکور سال گذشته شبیه است . این آزمایش صحت عملکرد یک نرم افزار رتبه را به درستی نشان می دهد ، هرچند بهتر است که این آزمایش را چندین بار و برای رتبه های متفاوت انجام دهیم . خب حالا فرض کنیم که یک نرم افزار تخمین رتبه صحت بالایی داشت ، چطور می توانیم دقت آن را اندازه گیری کنیم ؟

عملا وقتی می توانیم بگوییم که دقت یک نرم افزار انتخاب رشته بالاست که با یک سری درصد مشابه ، رتبه مشابهی در کنکور دو سال پیاپی به دست بیاید . اما این موضوع از عهده یک نرم افزار انتخاب رشته خارج است ! چرا ؟ چون نه تنها یک نرم افزار انتخاب رشته بلکه هیچ کس دیگری نمی تواند پیش بینی کند که هر سال درجه سختی و آسانی کنکور افزایش می یابد یا کاهش ؟ حتی اگر فرض بگیریم که درجه سختی کنکور دوسال پشت سر هم تفاوت چندانی نکند آیا می توانیم بگوییم سختی دروس هم مشابه سال گذشته خواهد بود ؟ این موضوع بارها ثابت شده که درجه سختی یک درس در سال های مختلف متفاوت بوده است ، بنابراین دقت یک نرم افزار انتخاب رشته دائما در تهدید تغییر درجه سختی دروس مختلف است و همین موضوع باعث می شود گاها یک نرم افزار تخمین رتبه علی رغم اینکه صحت بالایی دارد ولی نتواند دقت خوبی داشته باشد . موضوع دیگری نیز که صحت یک نرم افزار تخمین رتبه را تهدید می کند نوع تاثیر سوابق تحصیلیست ؛ بدین شکل که اگر نوع تاثیر سوابق تحصیلی که در چندین سال گذشته بصورت مثبت بوده به شکل قطعی تغییر پیدا کند مطمئنا باعث کاهش دقت نرم افزار های تخمین رتبه می شود.

نحوه استفاده صحیح از نرم افزار تخمین رتبه

ما برای اینکه نحوه صحیح استفاده از یک نرم افزار تخمین رتبه را به شما آموزش دهیم از نرم افزار تخمین رتبه هیوا استفاده کرده ایم . در ابتدا روی لینک زیر کلیک کنید :

html.نرم-افزار-تخمین-رتبه-کنکور-سراسری/www.heyvagroup.com/shownews/1079 

سپس در صفحه جدید نوشته بزرگ قرمز رنگ " جهت استفاده از نرم افزار تخمین رتبه کلیک کنید " را انتخاب کنید .

رتبه کنکور

در مرحله بعدی همانطور که در تصویر مشخص است باید رشته تحصیلی و منطقه کنکور خود را مشخص کنید . گروه های آزمایشی تحت پوشش نرم افزار هیوا شامل علوم تجربی ، ریاضی و انسانی می باشند . در انتخاب سهمیه دقت داشته باشید از آنجاییکه سهمیه تاثیر زیادی در قبولی نهایی شما دارد حتما نوع سهمیه خود را صحیح و با اطلاع قبلی انتخاب کنید . در نرم افزار تخمین رتبه هیوا امکان انتخاب سهمیه مناطق شامل سهمیه منطقه 1 و منطقه 2 و منطقه 3 برای داوطلبان فراهم شده است .

حساب شدن رتبه کنکور

به عنوان مثال گروه آزمایشی علوم تجربی و سهمیه منطقه 3 را انتخاب می کنیم . در ادامه لیست دروس کنکور تجربی در مقابل شما قرار می گیرد و می توانید در مقابل هر درس ، درصد تخمینی خود را وارد نمایید . این کار را می توانید هم با وارد کردن اعداد و هم حرکت دادن نمودار انجام دهید . فراموش نکنید که حداقل درصد هر داوطلب در هر درس کنکور سراسری 33- درصد و حداکثر آن 100 درصد است . توجه داشته باشید از آنجاییکه استفاده از نرم افزار تخمین رتبه هیوا رایگان است بنابراین محدودیتی در دفعات استفاده از آن ندارید . پس می توانید رتبه تخمینی خود را با درصد های تخمینی متفاوت که بیانگر وضعیت های مختلف شماست به صورت رایگان به دست آورید . در ادامه درصد های تخمینی یک داوطلب را برای مشاهده رتبه تخمینی وارد نرم افزار می کنیم .

موسسه کنکور هیوا

در مرحله بعدی روی گزینه " رتبه من را حساب کن " کلیک کنید تا رتبه تخمینی به شما نمایش داده شود . همانطور که در تصویر مشاهده می کنید رتبه تخمینی داوطلب در زیرگروه های 1 و 2 محاسبه شده است ؛ دلیل این کار صفر بودن ضریب درس زمین شناسی در زیرگروه 1 و 2 است و برای بیشتر شدن دقت نرم افزار رتبه تخمینی این دو زیرگروه بطور جداگانه محاسبه شده است . در هر زیرگروه رتبه داوطلب در سهمیه ای که انتخاب کرده است در سه بازه منطقی ، خوشبینانه و بدبینانه نمایش داده شده است . علت این تقسیم بندی ، افزایش دقت نرم افزار و آگاهی داوطلب از حالت های مختلف تغییرات کنکور در سال جدید است . به گونه ای که سعی شده اگر کنکور امسال سخت تر از سال گذشته شد رتبه داوطلب در بازه بدبینانه و اگر آسان تر از سال گذشته بود رتبه داوطلب در بازه خوشبینانه جای بگیرد . اگر هم درجه سختی سوالات در کنکور دو سال پیاپی مشابه بود رتبه داوطلب در بازه منطقی جای می گیرد.

رتبه کنکور هیوا 

در پایان هم با کلیک روی گزینه " چه رشته ای و کجا قبول می شوم ؟ " می توانید متوجه شوید داوطلبان کنکور سال گذشته با رتبه ای که تخمین زده شده در چه رشته ها و چه دانشگاه هایی پذیرفته شده اند . به عنوان جمع بندی باید بگوییم در نرم افزار تخمین رتبه سایت مشاوره تحصیلی هیوا می توانید با وارد کردن درصدهای تخمینی خود در هر درس علاوه بر یک تخمین رتبه رایگان ، یک انتخاب رشته هم داشته باشید و ببینید با درصد های تخمینی که وارد نرم افزار کرده اید ، داوطلبان کنکور سال گذشته در چه رشته محل هایی پذیرفته شده اند.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع