وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

نحوه درست کردن شاتو بریان با سس قارچ در منزل

نحوه درست کردن شاتو بریان با سس قارچ در منزل

شاتو بریان نام یک استیک فرانسوی است که برگرفته از نام فرانسوا رنه دو شاتو بریان نویسنده،شاعر و سیاستمدار فرانسوی است.

مواد لازم برای شاتو بریان با سس قارچ

  • گوشت فیله تمیز شده : 800 گرم
  • سس قارچ : 1 پیمانه
  • کره :100 گرم
  • نمک و فلفل : به میزان کافی
  • روغن زیتون : 50 گرم
شاتو بریان

طرز تهیه شاتو بریان با سس قارچ

ابتدا گوشت را تمیز کرده و 4 قسمت مساوی تقسیم کنید ، سپس با بیفتک کمی بکوبید تا نازک شود. تکه های گوشت را با نمک ، فلفل و روغن  مزه دار کنید . 

کره را در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود ، سپس گوشت ها را بریزید و سرخ کنید تا پخته و برشته شود.

کمی آب داخل آن بریزید و بگذارید بپزد و آب آن کاملا تبخیر شود. گوشت ها را در ظرف پذیرایی بچینید و با سس قارچ سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد شاتو بریان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
شاتو بریان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع