مواد لازم برای شاتو بریان با سس قارچ
- گوشت فیله تمیز شده : 800 گرم
- سس قارچ : 1 پیمانه
- کره :100 گرم
- نمک و فلفل : به میزان کافی
- روغن زیتون : 50 گرم
طرز تهیه شاتو بریان با سس قارچ
ابتدا گوشت را تمیز کرده و 4 قسمت مساوی تقسیم کنید ، سپس با بیفتک کمی بکوبید تا نازک شود. تکه های گوشت را با نمک ، فلفل و روغن مزه دار کنید .
کره را در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود ، سپس گوشت ها را بریزید و سرخ کنید تا پخته و برشته شود.
کمی آب داخل آن بریزید و بگذارید بپزد و آب آن کاملا تبخیر شود. گوشت ها را در ظرف پذیرایی بچینید و با سس قارچ سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد شاتو بریان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
شاتو بریان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .