وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

نکاتی که باید هنگام استفاده از خرما بدانید

نکاتی که باید هنگام استفاده از خرما بدانید

افراد باید در خرید خرما به آرم غذا و دارو روی بسته بندی آن توجه کنند چراکه این نماد نشان از تولید در کارخانه معتبر و تحت کنترل بودن آن، دارد.

در استفاده از خرما این موارد را رعایت کنید

وقتی برای خرید خرما به مغازه ای مراجعه می کنیم، نوعی از خرما درون جعبه های مقوایی به صورت قالبی و به هم چسبیده و فشرده عرضه می شود که گاهی شیره بسیار غلیظی از آن خارج شده و با خوردن خرما دانه های ریز شن مانندی زیر دندان احساس می شود و گاهی هم مزه ترشیدگی می دهد.

وقتی خرما تحت فشار، پرس می شود، به نوعی دچار صدمه شده و له می شود و پوسته خرما به علت فشار زیاد پاره شده و ترکیباتش بخصوص شهد خرما به بیرون تراوش می کند که نه تنها شیره خارج شده مستعد شکرک زدن است، بلکه به دلیل آن که یک سری از ریز مغذی های خرما نیز به خارج تراوش می کند محصول، کم ارزش و محیط مناسبی برای رشد میکروب ها بخصوص مخمرها می شود و زودتر از خرماهای دیگر ترش و اسیدی خواهد شد. معمولا ارقامی از خرما که رطوبت بیشتری دارد و نرم است درمقایسه با انواع خرمای خشک بیشتر دچار ترشیدگی می شود.

 خرما

در استفاده از خرما به این نکات توجه کنید


خروج شیره از خرما نشان دهنده قند بالای خرما نیست. اما شکرک زدن از کیفیت و خواص خرما می کاهد و ترشیدگی نشان دهنده فساد محصول است. در نتیجه بهتر است از انواع خرمایی که تحت فشار له شده و به هم چسبیده استفاده نکنید. چسبندگی به رشد کپک کمک بسزایی می کند.

حسین رستگار مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت:افراد باید در خرید خرما به آرم غذا و دارو روی بسته بندی آن توجه کنند چراکه این نماد نشان از تولید در کارخانه معتبر و تحت کنترل بودن آن، دارد.

وی با اشاره به اینکه خرما سطح چسبناکی دارد و آلودگی های مختلف را به سمت خود جذب می کند، ادامه داد:خرماها پس از جدا شدن از درخت،با وجود گرد و خاک و عوامل میکروبی، بلافاصله بسته بندی می شوند به همین دلیل توصیه می شود پس از بازکردن بسته بندی آن را شسته و بعد مصرف کنید.

رستگار خرما را نسبت به دما حساس خواند و بیان کرد:مازاد خرما باید در زنجیره سرد نگه داری شود.

مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو افزود:خرماهایی که مزه تندی دارند و به دلیل کم دوامی در دهان پخش می شوند، خراب یا تاریخ مصرف گذشته هستند.این خرماها فاسد و غیرقابل مصرف هستند.

وی یادآور شد:خرماهایی که در مراکز معتبر عرضه و تاریخ تولید، انقضا، پروانه بهداشتی و آرم غذا و دارو دارند،قابل اعتماد و کنترل هستند.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع